Duizenden aanmeldingen voor K2 Zoekt K3

Geplaatst op vr 29 mei 2009 om 8:38

Ruim 3500 mensen hebben zich reeds aangemeld voor het nieuwe programma K2 zoekt K3. Dat heeft SBS 6 bekendgemaakt. Onlangs kondigde SBS 6 aan samen met het productiebedrijf Studio 100 en de Belgische zender VTM op zoek te gaan naar een zangeres voor de meidengroep K3. Alle kandidaten hopen in aanmerking te komen voor een plek in de formatie om zo een plaats aan de top van de Vlaamse en Nederlandse showbizz te veroveren. Aanmelden voor de show kan tot 1 juni. 

Het meisje dat samen met Karen en Kristel een gouden trio gaat vormen, krijgt volgens SBS een droombaan. “De winnares van het tv-programma K2 zoekt K3 gaat meteen met Karen en Kristel op tournee door heel Nederland en België en komt terecht in de glamourwereld waar de andere twee zich al jaren in bevinden. Er staat dus heel wat op het spel! Geïnteresseerden kunnen zich nog opgeven tot maandag 1 juni via www.k2zoektk3.nl. Er is op deze website tevens een filmpje te zien met tips waar een toekomstig K3-lid aan moet voldoen.”

K3 is een Vlaamse meidengroep met een Nederlandstalig repertoire. Het genre is gericht op een jong publiek. De naam van de groep is afkomstig van de namen van de drie oorspronkelijke zangeressen Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts. Kathleen verliet onlangs de groep. De muziek wordt geproduceerd door het productiebedrijf Studio 100. K3 heeft al 4 miljoen cd’s verkocht, had 1.650.000 concertgangers tijdens de 9 concertreeksen en kende 1.300.000 bioscoopbezoekers voor hun drie speelfilms.

K2 Zoekt K3 is in het najaar te zien bij SBS 6.
22 Reacties op “Duizenden aanmeldingen voor K2 Zoekt K3”


 1. Anoniem

  De K van Kansloos

 2. Anoniem

  Het kan wat worden maar het zal wel uitlopen op een flop

 3. Karel

  Mijn naam begint ook met K, zou ik me ook op kunnen geven?

 4. SBS less

  Het kan best een succes worden maar dan moet wel SBS6 het slechts uitzenden en zich verder niet met productie, registratie of presentatie bemoeien. Laat dat maar aan Studio100 over. Wanneer SBS6 namelijk wel inspraak krijgt vrees ik dat het weer zeer goedkoop gaat ogen.

 5. Vincent

  Reactie op SBS less: Wanneer SBS inderdaad inspraak krijgt, mag ik hopen dat ze het flopt, zodat ze hun vingers niet nog eens snel aan zoiets zullen branden…

  Reactie op Karel: Misschien even het filmpje kijken om te zien of jij de juiste aspecten hebt om een goede K3-er te worden?

 6. Joe Insider

  Ultiemly BORING!!! Oh… come on!!

 7. Anoniem

  “4 miljoen cd’s verkocht, 1.650.000 concertgangers tijdens de 9 concertreeksen en 1.300.000 bioscoopbezoekers voor drie speelfilms.”

  Tel daar de optredens in het land bij op en de eindeloze lijn merchandise.. kassa..

  En reken maar dat dit een goede reden is voor Studio 100 om de hele merchandiselijn te vernieuwen. Een dekbedovertrek van de “oude” k3 willen kids natuurlijk niet meer onder slapen ;)

 8. Karel

  Reactie op Vincent: ik kan zingen, dansen en acteren. Ben ouder dan 18. Heb ambitie om deel uit maken van K3. Echter dat vriendIN stukje uit de inschrijvingsvoorwaarden wordt misschien wat moeilijk.

 9. Vincent

  Reactie op Karel: :)

 10. Marciano

  Reactie op Anonymous: goeie!

 11. mark

  Alle Nederlanders die zich opgeven zijn volkomen kansloos!!!

  Ze kiezen zeker voor een Belgische K. Daarbij is het merendeel (zeker 99,9 %) vooraf al niet geschikt, want als het zoiets wordt als Popstars vrees ik het ergste -> allemaal van die dikke, vals zingende campinggasten die nog sereus denken dat ze een kans maken. Ik mag toch serieus hopen dat het iemand uit Belgie wordt. Zou ook veel leuker zijn want het is ook een belgisch product, moet ook zo blijven…

 12. Flakin

  Reactie op Karel:
  Als je nou een pruik opzet, heb je misschien nog kans!

 13. www.mediatown.web-log.nl

  K van Ordinair

 14. Hans

  Reactie op http://www.mediatown.web-log.nl:
  Huh?

 15. Vincent

  Gerard Joling en Evi Hanssen gaan de show presenteren.

 16. Chiel

  Laat Gerard alles hsows doen dan haal je het salaris er nog een beetje uit :lol:

 17. Tetje

  K3 en Di-rect zoeken nieuwe frontman. Vroeger zochten bands het zelf wel uit wie erbij kwamen zingen. Nu wordt de zoektocht an sich een show. Het kon niet uitblijven. Gaap. Ja als Metallica een nieuwe zanger zoekt mogen ze me bellen.

 18. XNEWZ

  Pfff wat een *** promotie weer. ” De grootste sensatie van het najaar” . Nu al beginnen ze met die balken boven in beeld. Hallo zeg het programma begint over 3/4 maanden.

 19. Anoniem

  Sjonge, jonge, moet hier nou een heel programma van gemaakt worden, was bij de Toppers toch ook niet ?? En daarbij, ik zeg het nogmaals, als er een groepslid uit een groep gaat, dan is het niet meer zoals het is, Rolling Stones is geen Rolling Stones zonder Mick Jagger, Golden Earring geen Golden Earring zonder Barry Haye, dan is de lol er van af, K3 zal voor de kleintjes echt niet meer de K3 zijn die ze toen waren. Daarom hoop ik van harte dat de Toppers na hun concerten over 2 weken er voorgoed mee ophouden, hun concerten zijn toch niet uitverkocht, en de glitter, glamour, de veren en andere hysterische dingen zijn er toch vanaf nu zonder Geer, och wat zal ik medelijden met Jeroen van der Boom krijgen, als hij in zo’n nichtenpak moet gaan optreden, duss Jeroen hou het maar bij eenmalig, dan horen we het woord Toppers vanaf 2010 niet meer

 20. Mart

  Reactie op Vincent: Dat denk ik niet. Het zal wel Tooske worden, al lijkt mij nance wel passen bij dit programma. Volgens mij komt popstars ook rond die tijd maar ze zullen niet beide shows tegelijk op de buis brengen denk ik.

 21. Vincent

  Reactie op Mart: Het worden helaas toch echt Gerard en Evi. Belgie en NL doen samen het programma zoals je weet, en dus wordt het 1 nederlandse presentator, en 1 belgische. Je weet dus nu wie.
  Voor meer info kun je kijken op teletekst.

 22. KAROLINE

  IK BEN KAROLINE IK HEB 2KINDJES DIE ZIJN DOL OP K3 ELKE DAG SPELEN HUN LIEDJES EN SHOUWS IK ZELF HEB ME INGESCHEVEN VOOR K2 ZOEKT K3 IK ZOU HET GEWELDIG VINDEN ALS IK GESELECTEERT ZOU WORDEN IK KAN GOED DANSEN EN TERWIJL ZINGEN IK ZING SOMS OP EEN PODIUM VOOR ZO EEN 50 TAL MENSEN NEDERLANDSTALIGE LIEDJES IK WEET DAT IK KAN ZINGEN EN DAT IK ME NIT BELACHELIJK ZOU MAKEN GROETJES

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.