Duizenden aanmeldingen voor K2 Zoekt K3

Ruim 3500 mensen hebben zich reeds aangemeld voor het nieuwe programma K2 zoekt K3. Dat heeft SBS 6 bekendgemaakt. Onlangs kondigde SBS 6 aan samen met het productiebedrijf Studio 100 en de Belgische zender VTM op zoek te gaan naar een zangeres voor de meidengroep K3. Alle kandidaten hopen in aanmerking te komen voor een plek in de formatie om zo een plaats aan de top van de Vlaamse en Nederlandse showbizz te veroveren. Aanmelden voor de show kan tot 1 juni. 

Het meisje dat samen met Karen en Kristel een gouden trio gaat vormen, krijgt volgens SBS een droombaan. “De winnares van het tv-programma K2 zoekt K3 gaat meteen met Karen en Kristel op tournee door heel Nederland en België en komt terecht in de glamourwereld waar de andere twee zich al jaren in bevinden. Er staat dus heel wat op het spel! Geïnteresseerden kunnen zich nog opgeven tot maandag 1 juni via www.k2zoektk3.nl. Er is op deze website tevens een filmpje te zien met tips waar een toekomstig K3-lid aan moet voldoen.”

K3 is een Vlaamse meidengroep met een Nederlandstalig repertoire. Het genre is gericht op een jong publiek. De naam van de groep is afkomstig van de namen van de drie oorspronkelijke zangeressen Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts. Kathleen verliet onlangs de groep. De muziek wordt geproduceerd door het productiebedrijf Studio 100. K3 heeft al 4 miljoen cd’s verkocht, had 1.650.000 concertgangers tijdens de 9 concertreeksen en kende 1.300.000 bioscoopbezoekers voor hun drie speelfilms.

K2 Zoekt K3 is in het najaar te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen