Elize laat geen traan om So You Think You Can Dance

Geplaatst op vr 29 mei 2009 om 13:58Elize vindt het jammer dat ze het tweede seizoen van de RTL-show So You Think You Can Dance niet mag presenteren, maar ze is er niet kapot van. Dat vertelde Elize donderdagavond in RTL Boulevard. Het programma keert in augustus terug in samenwerking met het Vlaamse zender VTM. Het nieuwe presentatieduo bestaat uit de Vlaamse An Lemmens en RTL 5-ster Dennis Weening. Elize: “Ik dacht al dat ik het niet ging doen. Het was niet zo een schok voor me en ik heb er niet om gehuild ofzo.”

Elize kan zich wel vinden in de uitleg van RTL 5. “Ik kreeg heel netjes een telefoontje van Remko van Westerloo, met een heel goede reden ook. Ze gaan het samen met België doen en België wilde graag de host leveren. Ik voelde hem eigenlijk wel aankomen. Ik hoorde het wel vrij laat, namelijk een week voordat het in de pers bekendgemaakt werd. Dus ik dacht eigenlijk al dat ik het niet ging doen.


24 Reacties op “Elize laat geen traan om So You Think You Can Dance”


 1. mark

  Och meisje toch, diep vanbinnen denk ik wel, want met haar zangcarriere gaat het ook niet zo best…

 2. Marian

  @ Mark

  Ze heeft anders pas nog een nummer 1 hit gehad
  in Bulgarije.

 3. Johan

  Mooi meisje!

 4. yossarian

  green traan? Graaf even doen herstellen! ;-)

 5. Anoniem

  het is gewoon jammer dat ze het niet meer presenteert

 6. Timo

  Ik vond haar echt leuk op tv…… sorry mensen….

 7. Joe Insider

  ruk programma, maar zij was echt een openbaring, lekker fris wijfie!

 8. Timor

  Ik vond haar wel bij het programma passen, maar echt missen zal ik niet doen.

  En waarom zou ze kapot zijn met het verlies van dit programma? Als ze nou al 10 seizoenen het programma deed zou ik het begrijpen, maar 1 seizoen?

 9. Rene

  Ik vond haar eerlijk gezegd ook wel verfrissend.
  Ze kon het programma hebben.
  Daarintegen vind ik Dennis een non-talent

 10. Melanie

  Ik snap niet waarom ze Dennis hebben gestuurd,
  hij is toch van de ‘humoristische’ programma’s.

  Ik vond ook dat EliZe verfrissend is.
  En ze past helemaal in het programma!
  Jammer dat ze haar hebben ingeruild voor een Dennis.

 11. Hugo

  Staat er nu RTL-5 ster Dennis Wening?? Wat heeft hij allemaal gedaan dan, behalve totaal humorloos die Whipeout filmpjes aan elkaar praten??

 12. Johan B.

  Ik wist niet eens dat ze dit programma presenteerde.

 13. ik

  Dennis heeft ook Rock Nation en RTL travel gedaan, daarnaast Wipeout en dadelijk dus SYTYCD, lijkt me genoeg!

 14. Redacteur

  op die foto is ze zeker weten ongesteld!

 15. Timor

  Reactie op ik: Dennis was weinig aan het woord bij Rock nation en RTL Travel was maar 1 reis, die hij overigens slecht deed.

  En voice-over zijn bij humorloze filmpjes vind ik geen presenteren.

 16. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op Timor: Hij presenteert ook Rude Tube. En hij zou meepresenteren met het Koninginnedag 538 Feest, maar dat is door het hele gebeuren in Apeldoorn niet uitgezonden.

  Zelf vind ik hem ook niet echt een fijne presentator om naar te kijken, maar hij is het afgelopen seizoen wel bij veel televisieprogramma’s betrokken geweest, vandaar dat ze hem een RTL5-ster noemen.

 17. Anonymous

  Mensen, mensen. Iermand moet echt wat aan die Dennis Weening doen. Wipeout heb ik dankzij hem niet gekeken en dit dus ook weer niet. Wat een vreselijk irritant en druk ventje. Grow up.

 18. Anoniem

  laat die trien maar thuisblijven. misschien kan ze mart nemen ofzo. ook zo’n noob

 19. mart

  Reactie op Anonymous: goed idee :D

 20. Anoniem

  Reactie op mart: dacht dat jou voorkeur eerder naar Gerard joling uitging?

 21. dp

  ik vind t jammer dat ze t niet presenteerd, vond dat ze het supergoed deed

 22. Jen

  uhmmmm dennis wie???

 23. Anoniem

  ELIZE WAS DE SHIT!

  Ik vond haar geweldig, beetje de tweede tooske, dit programma paste zo goed bij haar! Ze was heerlijk spontaan en perfect voor so you think you can dance. Een van de beste presentatrice van dat moment.

  Heel dom, dennis gaat niet gewild worden

  Esther

 24. flo

  Superprogramma! Kijk er echt weer naar uit. Waarom ze Elize gaan vervangen?! Ik vind die Dennis echt honderdmaal NIKS. Wat een saai charismaloos geval. Voor mij pastte Elize perfect bij het programma, hadden ze niks aan moeten veranderen. maar ja…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.