Elize laat geen traan om So You Think You Can Dance

Geplaatst op Fri 29 May 2009 om 13:58Elize vindt het jammer dat ze het tweede seizoen van de RTL-show So You Think You Can Dance niet mag presenteren, maar ze is er niet kapot van. Dat vertelde Elize donderdagavond in RTL Boulevard. Het programma keert in augustus terug in samenwerking met het Vlaamse zender VTM. Het nieuwe presentatieduo bestaat uit de Vlaamse An Lemmens en RTL 5-ster Dennis Weening. Elize: “Ik dacht al dat ik het niet ging doen. Het was niet zo een schok voor me en ik heb er niet om gehuild ofzo.”

Elize kan zich wel vinden in de uitleg van RTL 5. “Ik kreeg heel netjes een telefoontje van Remko van Westerloo, met een heel goede reden ook. Ze gaan het samen met België doen en België wilde graag de host leveren. Ik voelde hem eigenlijk wel aankomen. Ik hoorde het wel vrij laat, namelijk een week voordat het in de pers bekendgemaakt werd. Dus ik dacht eigenlijk al dat ik het niet ging doen.


TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.