X Factor-kandidaten bij Radio 538 Koninginnedagfeest

Foto: RTLX Factor-kandidaten Lisa, Hester, Jamal, Roan, Rachel en Whatever staan donderdag 30 april op het grote podium van het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam. De kandidaten zullen alles uit de kast halen om de oranje massa te vermaken. “Ook is dit optreden dé kans voor de kandi- daten om stemmen te winnen, want in de halve finale op vrijdag 1 mei bepaalt het Nederlandse publiek welke drie kandi- daten doorgaan naar de spectaculaire finale op vrijdag 8 mei.

In de X Factor-liveshow van vrijdag 1 mei is terug te zien hoe de zes kandidaten de oranje mensenmassa op het Museumplein entertainen. Andere artiesten die op het podium staan tussen 12.00 en 22.00 uur zijn onder meer Kane, Ilse DeLange, Toppers, Alain Clark, Racoon, IOS, Kate Ryan, Tiësto en VanVelzen. De presentatie van het Koninginnedagfeest is in handen van 538-dj’s zoals Edwin Evers, Tim Klijn, Jens Timmermans en Barry Paf.

Sinds afgelopen zondag zijn de lijnen open en kan heel Nederland stemmen op zijn favoriete X Factor-artiest.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen