Lingo mogelijk met zomervariant op de camping

Foto: Gentle LookLucille Werner gaat wellicht een zomer- variant van de dagelijkse spelshow Lingo presenteren. Dat vertelde Werner zondagavond in Life & Cooking. Deze zomervariant zal plaatsvinden op een camping in Nederland. “Het lijkt me zo leuk om Lingo op de camping te doen. Daar zijn we ook lekker mee bezig. Het lijkt me super voor in de zomer“, vertelde Werner. Binnenkort zal Lingo ook te zien zijn in het warme Tanzania. “Het is hilarisch. Er is een pilot opgenomen. Het is ontzettend grappig.

Niet alleen Lingo gaat naar het buitenland, ook heeft Werner succes met haar programma CapAwards. “Het programma is aangeboden op de Mip. Er zijn nu vijf landen die interesse hebben in de CapAwards. Dus dat is heel erg leuk. Er komt in Nederland ook een kindervariant. Er zijn kinderen die ook een boegbeeld willen.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen