Lingo mogelijk met zomervariant op de camping

Geplaatst op ma 27 apr 2009 om 14:02Foto: Gentle LookLucille Werner gaat wellicht een zomer- variant van de dagelijkse spelshow Lingo presenteren. Dat vertelde Werner zondagavond in Life & Cooking. Deze zomervariant zal plaatsvinden op een camping in Nederland. “Het lijkt me zo leuk om Lingo op de camping te doen. Daar zijn we ook lekker mee bezig. Het lijkt me super voor in de zomer“, vertelde Werner. Binnenkort zal Lingo ook te zien zijn in het warme Tanzania. “Het is hilarisch. Er is een pilot opgenomen. Het is ontzettend grappig.

Niet alleen Lingo gaat naar het buitenland, ook heeft Werner succes met haar programma CapAwards. “Het programma is aangeboden op de Mip. Er zijn nu vijf landen die interesse hebben in de CapAwards. Dus dat is heel erg leuk. Er komt in Nederland ook een kindervariant. Er zijn kinderen die ook een boegbeeld willen.


28 Reacties op “Lingo mogelijk met zomervariant op de camping”


 1. Frank

  Op SBS6 neem ik aan?

 2. Anoniem

  *BREAKING NEWS; BREAKING NEWS*
  Lucille Werner gaat overstappen van de P.O. naar SBS.

 3. mark

  Reactie op Frank: :lol:

 4. Hans Anders

  Leuk idee,

  Nova vanaf de camping, De wereld draait door vanaf de camping, Paul de Leeuw vanaf de camping. Het hele leven is gewoon een grote camping!

 5. Jen

  Tjah…..

 6. LY

  Tokkies op de camping, xfactor op de camping, jaap & joran op de camping, echte gooise meisjes op de camping… wat een leuk format :p

 7. Ramon

  Reactie op Fred: Ach Fred toch. Baggervolk Wat een taal. En dat terwijl Lingo eigenlijk een Nederland 3 product is maar ach. ZOlang jij maar iedere keer kan neer kijken op de PO ben je gelukkig , maar vind je maar eens zon langlopend programma bij de CO. Al meer dan 20 jaar bestaat Lingo nu. Maar ja….

 8. SBS less

  Reactie op Fred: kun jij ook nog op niveau reageren? Jij bent duidelijk een SBS fan. Het niveau van SBS is geheel niet vergelijkbaar met dat van Ned1. SBS6 heeft niet eens een programma van enig niveau.

 9. Tim20

  Off-topic: Zangeres Maribelle doet mee aan Vlaamse TV-Makelaar

  Marie Kwakman, beter bekend als de zangeres Maribelle, en haar man Nicolaas Streefkerk, zijn speciaal van Nederland naar België afgereisd om er mee te doen aan het tv-programma “Huizenjacht op de Belgische zender VT4. Het programma lijkt op “De TV-Makelaar” dat op RTL4 te zien is. Maribelle gaat er op zoek naar een nieuwe woning in het Belgische Zoersel of Schilde. Nu woont ze nog in Alkmaar.

  In 1984 vertegenwoordigde Marie Nederland op het Eurovisie Songfestival met het hitnummer ‘Ik hou van jou’. Haar man Nicolaas was een deelnemer van De Gouden Kooi.

  (Bron VT4- TV-Visie http://www.tv-visie.be/inhoud/belgie/27april2009/bekende-nederlandse-zangeres-maribelle-mee-op-huizenjacht_29138/)

 10. Frank | ONM Tha Bomb

  Dat gaat SBS6 kijkers kosten dan… :P

  Zeker nu Lucille ook al woorden als ‘hilarisch’ gaat gebeuren.

 11. yossarian

  De grap die ik wilde maken is helaas al gemaakt.. ;-)

 12. Anoniem

  He nu kan SBS er geen kopietje meer van maken

 13. cs

  Reactie op yossarian: welke? ik heb nog geen grap gezien hierboven…

 14. Anoniem

  POPSTARS KOMT TERUG. MAG PAS VANAVOND NA 20.00 UUR BEKEND WORDEN GEMAAKT. SSSSSSSSSTTTT.

 15. Safe As the world turns!!!

  Reactie op Frank | ONM Tha Bomb:

  Weet jij of BNN het contract met Endemol verlengt heeft voor ONM? De verhaallijnen spitsen behoorlijk toe op een bepaald punt, de definitieve val van Soap Bitch Bertina Wertheimer…

  Dat zou een goed einde betekenen voor de verhaallijnen van de afgelopen seizoenen… En daar mee dus nooit meer Onderweg Naar Morgen (ONM)?!

 16. Safe As the world turns!!!

  Belachelijk idee! Gewoon nokken met dat achterhaalde jaren 80 spelletje!

 17. Safe As the world turns!!!

  Reactie op Safe As the world turns!!!:

  Whaha het kan zo naast Ter Land ter Zee en in de Lucht in de oude trukken doos ;) lekker achterin op zolder!

 18. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op Safe As the world turns!!!: Het contract van ONM loopt tot 2010 en momenteel zijn er al opnames voor het nieuwe seizoen. De cliffhanger is halverwege februari opgenomen en sindsdien wordt er dus al gefilmd voor het zeventiende seizoen.

  Er is dus in ieder geval nog tot en met december ONM op televisie, maar nu BNN een A-omroep wordt (meer zendtijd, meer geld) neem ik aan dat ze het contract wel verlengen hoor!

 19. Timor

  Reactie op Frank | ONM Tha Bomb: BNN zal ONM geen kort zeventiende seizoen geven hoor, waarschijnlijk gewoon tot mei.

  BNN moet het contract verlengen tot 2020 ofzo.

 20. Jefff00o

  Reactie op Ramon:
  1 ding, de PO is al 1000000 jaar, de co over een half jaar pas 20 jaar, dus een programma van de CO kan nog geen 20 jaar lopen…… even vergeten?

 21. Safe As the world turns!!!

  Reactie op Timor:

  Een verlenging van 10 jaar zal nooit aan de order komen! De kijkcijfers zijn flink terug gelopen.

  Alleen al kijkend naar de BNN periode van ONM, van 700/800dznd naar gemmideld 500dznd naar 300/400dznd kijkers.
  BNN zal het contract met 1 hooguit 2 seizoenen verlengen, net als RTL tegen woordig met GTST doet. Zodat ze per periode kunnen kijken of een verlenging interesant genoeg is.

  Maar wanneer BNN niet verlengt zou ik het niet vreemd vinden. ONM draait op het moment voor een heel selectief publiek, en is qua productie kosten naar mijn idee niet goed koper dan GTST.
  GTST heeft gemmideld toch zo’n 800dznd kijkers meer dan ONM. En soms zelfs wel 1mln kijkers meer dan ONM op de zelfde dag, alleen dan een uur later.

  In dat perspectief lijkt een het cancelen van ONM een geen onlogisch gevolg van de ontstane situatie…

 22. Timor

  Reactie op Safe As the world turns!!!: Maar hoe weten ze zo zeker dat de cijfers van jongeren precies dat aantal is. Ik wordt dus blijkbaar nooit meegetelt en dit zal bij vele anderen ook zo zijn dus die cijfers zullen echt niet kloppen.

  Ik zou het jammer vinden als ONM stopt na 16 jaar.

 23. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op Safe As the world turns!!!: Ik denk dat BNN ook niet blij is met de verschuiving van het tijdstip en de zender destijds.

  In seizoen 13 haalde het op Nederland 2 om 19.30 uur (na Lingo) inderdaad rond de 800.000 kijkers, inmiddels is dat aantal ruim gehalveerd. Toch doet ONM het niet onwijs slecht, als je bedenkt dat in een half jaar de halve cast uit de serie is gestapt en er nu maar liefst acht (!!) nieuwe personages zijn geintroduceerd in dit seizoen. De kijkcijfers zijn dit seizoen niet/nauwelijks achteruit gegaan ten opzichte van vorig jaar.

 24. Safe As the world turns!!!

  Reactie op Frank | ONM Tha Bomb:

  Het zou leuk zijn als er wat oud gedienden terug keren in ONM, wat karakters van eind jaren 90 …

  ONM verdient gewoon 500/600dznd kijkers, helaas is dat niet meer weg gelegd voor de soap … Het haalt nu kijkcijfers die (iets) lager liggen dan Goudkust in de SBS6 periode, het zijn een beetje cijfers a la Talpa’s Lotte …

  Jammer dat zulke kwaliteitsproducties zulke lage waarderingen krijgen van de Nederlandse kijker …

 25. pietje

  meer budget zendtijd voor bnn = tijd en geld om een nieuwe jongerensoap op te zetten

  onm is gewoon een afgelikte boterham van de tros, veronica en yorin
  16 jaar = genoeg

 26. Flippo

  Reactie op pietje: Zoals ik eerder al opperde: de serie moet weer breder getrokken worden en naar 19:30 uur op Nederland 1.

  Leuk hoor, dat multiculturele, maar het werkt blijkbaar niet. Jongeren willen iets anders, a la Spangas en Goudkust. Wat ONM nu is, werkt simpelweg niet. De enige manier om de serie te redden is het weer toegankelijk maken voor een ouder publiek. Hoe? Door er weer wat oudere personages in te laten verschijnen, die zich bezig houden met serieuze zaken. Misschien leuk om Aafke en Margot er weer in te schrijven? Bij Yorin had ONM ooit nog eens 1 miljoen kijkers, dat moet wederom haalbaar zijn op Nederland 1. Met een goed script en niet die bla bla-verhaallijnen van nu.

 27. Marciano

  Ze lieten die pilot van Lingo in Tanzania bij Life & Cooking zien afgelopen zondag, dat leek echt wel een grap zo sloeber als het was.

 28. ik reageer ook ff...

  Reactie op Marciano: Ik denk dat die ‘sloeber’ waar je het over hebt, redelijk echt is… In die landen is het niveau van onze lokale omroep nog te hoog gegrepen want die mensen hebben geen nagel om aan de kont te krabben dus laat staan een soort van ‘studio 22’…

  Beetje wereledvreemd misschien?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.