Esther Kwaks nieuwe programmadirecteur Het Gesprek

Esther Kwaks is per heden benoemd tot Programmadirecteur van Het Gesprek. Dat laat het tv-station vandaag weten. In deze functie draagt ze de verantwoorde- lijkheid voor de programmering van de tv-zender. Kwaks werkt vanaf het eerste uur bij Het Gesprek. “Ik ben erg blij dat we een kandidaat uit eigen gelederen kunnen inzetten om deze belangrijke positie te vullen“, vertelt directeur Ruud Hendriks van Het Gesprek vandaag. “Esther heeft zich het afgelopen ander- half jaar snel ontwikkeld.

Tot 1 oktober werkt Kwaks bij de uitvoering van haar functie samen met Harry de Winter, die na deze inwerkperiode weer terugtreedt in zijn reguliere functie als aandeelhouder en commissaris. Kwaks volgt Thomas Hendriks op, die per 1 april in dienst trad bij EVA Productions van Paul de Leeuw.

Kwaks (1970) is een van de medewerkster van het eerste uur bij Het Gesprek. Daarvoor was ze als ondernemer en adviseur actief in de financiële wereld. Na verkoop van haar eigen bedrijf Orchard Finance – een adviesbureau gespecialiseerd in treasury management – trad ze in dienst bij Het Gesprek, waar ze volgens een woordvoerster in korte tijd uitgroeide tot een belangrijke peiler van de organisatie.

Het afgelopen jaar werkte Kwaks als eindredacteur al intensief samen met Thomas Hendriks aan de programmering van de zender. Ruud Hendriks, Algemeen Directeur van Het Gesprek, vertelt: “Ze is intelligent, vakbekwaam en inspireert haar mensen. Ik ben ervan overtuigd dat ze de programmering van het Gesprek verder kan optimaliseren.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen