Veronica blij met Cas Jansen als nieuwe zenderstem

Foto: RVDACas Jansen (31) is de nieuwe zender- stem van Veronica. Vanaf woensdag 6 mei is hij te horen in alle programma-aankondigingen van de zender. Dat heeft Veronica vandaag laten weten. Jansen, die vanaf 1 mei ook iedere week te zien is in Ranking the Stars, kijkt uit naar de samenwerking. “De nieuwe invulling van Veronica past goed bij mij: betrokken, brutaal en een dosis humor, dat ligt mij wel“, laat de acteur in een reactie weten. “En vergeet niet de enorme stapel films die Veronica uitzendt.”

Programmaleider Alphons Martens vindt dat de nieuwe zenderstem Cas Jansen perfect aansluit op de nieuwe koers van het tv-station, dat meer betrokken en bewust is. “Nu de kijker langzaam gewend begint te raken aan onze koers, is het tijd voor de volgende stap. We zochten naar een zenderstem die past bij het Veronica van nu. Cas’ stem zorgt voor een nieuw eigen geluid en ik ben daarom erg blij om hem in ons team te verwelkomen.

In mei zal Cas Jansen bij Veronica vooral veel te horen zijn in filmaankondigingen, want deze maand staat in het teken van de traditionele Meimaand Filmmaand. Jansen vindt het leuk dat Veronica veel films uitzendt. “Voor een acteur, dus filmfreak, kost het geen enkele moeite om die met veel enthousiasme aan te kondigen!

Op 1 mei zal Jansen bovendien zijn opwachting maken in Ranking the Stars met Sophie Hilbrand en Sander Lantinga, dat die avond om 20.30 uur in première gaat bij BNN op Nederland 3.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen