Veronica blij met Cas Jansen als nieuwe zenderstem

Geplaatst op wo 29 apr 2009 om 14:28

Foto: RVDACas Jansen (31) is de nieuwe zender- stem van Veronica. Vanaf woensdag 6 mei is hij te horen in alle programma-aankondigingen van de zender. Dat heeft Veronica vandaag laten weten. Jansen, die vanaf 1 mei ook iedere week te zien is in Ranking the Stars, kijkt uit naar de samenwerking. “De nieuwe invulling van Veronica past goed bij mij: betrokken, brutaal en een dosis humor, dat ligt mij wel“, laat de acteur in een reactie weten. “En vergeet niet de enorme stapel films die Veronica uitzendt.”

Programmaleider Alphons Martens vindt dat de nieuwe zenderstem Cas Jansen perfect aansluit op de nieuwe koers van het tv-station, dat meer betrokken en bewust is. “Nu de kijker langzaam gewend begint te raken aan onze koers, is het tijd voor de volgende stap. We zochten naar een zenderstem die past bij het Veronica van nu. Cas’ stem zorgt voor een nieuw eigen geluid en ik ben daarom erg blij om hem in ons team te verwelkomen.

In mei zal Cas Jansen bij Veronica vooral veel te horen zijn in filmaankondigingen, want deze maand staat in het teken van de traditionele Meimaand Filmmaand. Jansen vindt het leuk dat Veronica veel films uitzendt. “Voor een acteur, dus filmfreak, kost het geen enkele moeite om die met veel enthousiasme aan te kondigen!

Op 1 mei zal Jansen bovendien zijn opwachting maken in Ranking the Stars met Sophie Hilbrand en Sander Lantinga, dat die avond om 20.30 uur in première gaat bij BNN op Nederland 3.
26 Reacties op “Veronica blij met Cas Jansen als nieuwe zenderstem”


 1. mark

  Zit hij ook al in geldnood? Geen film- en serie-aanbiedingen meer? Als ze nou eens een vervolg op LEK zouden maken, of een nieuwe serie Luifel & Luifel…

 2. mark

  Wie is trouwens nú de stem van Veronica (bij de filmpromo’s)? Die vind ik wel een goede stem hebben.

 3. Anoniem

  Reactie op mark: volgens mij is dat Alexander Stevens, die het al vanaf het begin (2003) deed

 4. Chiel

  Reactie op mark: Ja, Luifel en Luifel!!!

 5. Jen

  heb het gisteren gezien bij sbs 6 Shownieuws…vond er niet zoveel aan …
  Die wat het nu doet heeft een betere stem om in te spreken.

 6. Anja

  Cas Jansen is dinsdag te zien in S1NGLE om half negen op NET5. Ook Susan Visser (Anouk in Gooische Vrouwen) speelt een gastrol!

 7. Anoniem

  Reactie op Anja: woeptie doe!!!

 8. Anoniem

  Reactie op Jen: ‘Die wat het nu doet…’???

 9. Anoniem

  Reactie op mark: In geldnood? Elke ‘stem’ wil stationvoice worden. Dit is geen schnabbel hoor!

 10. Anoniem

  @Anonymous

  Als een acteur ineens statiovoice wordt, dan is dat een schnabbel vooral ook omdat je stationvoice maar beperkte tijd bent.

 11. Freddie

  Dat ligt er maar net aan. RTL4 heeft al een 10 jaar dezelfde stationvoice (Marjon Keller). NED1 gaat ook al een poos mee. Dus, zo tijdelijk hoeft het niet te zijn.

 12. ONAIR

  Die huidige stem van veronica is pas echt vet. De nieuwe heb ik gisteren gezien bij shownieuws hahaha het was net een jetix cartoonstemmetje.

 13. De SandesH

  Waarom stopt Stevens ermee?

 14. Bart V.

  Is Jos Bergehenegouwe (Veronica Keihard de lekkerste) niet meer beschikbaar? Sinds de Gouden Kooi is gestopt niets mer van hem gehoord.

 15. Anoniem

  Een betere stem voor Veronica dan die van Alfred Lagarde zal er waarschijnlijk toch nooit meer komen… :(

 16. tendem

  Er zijn tegenwoordig maar een paar echte stemmen op TV:
  – Jos van Bergehenegouwe (gouden kooi)
  – Wessel van Diepen (tmf)
  – Alexander Stevens (veronica)
  – Martin Struiker (rtl)
  – Kas van Iersel (rtl)

 17. kraan

  tendem, Arjen Grolleman (DJ van KinkFM) spreekt toch ook voice-overs bij RTL?

 18. yossarian

  Van wie is trouwens die voice over-stem van Holland’s got talent? Ik vind die stem namelijk ZO IRRITANT. Kan die meneer niet met pensioen?

  Het valt me trouwens op dat mijn kijkplezier vaak word vergald door voice over stemmen, die bovendien veel te vaak worden gebruikt. Kan het niet een keer zonder?

 19. Richard2

  Ze hebben wel een jonge (slanke) foto van Cas gekomen. Wat is die jongen dik geworden de laatste tijd. Toch een beetje gebrek aan werk gehad Cas?

 20. Anoniem

  Reactie op Richard2: Hoe dom ben jij? deze foto is pas gemaakt.

 21. Richard2

  Ik heb hem anders in promo’s voor ranking the stars (of voorinterviews voor RTS in shownieuws ofzoiets) een stuk dikker gezien. Dat zijn toch recente beelden?

 22. Anoniem

  Reactie op Richard2: deze foto ook. En op TV lijk je ook meteen dikker he… en al was het Jaap van DGK, wat boeit dat nou weer.. :S

 23. Jen

  Reactie op Anonymous:
  Anoniempje nr 8….weet ik veel hoe die man heet die de voice overs nu doet daar….
  In zulk soort zaken verdiep ik me niet zo. Spijt me zeer hoor.

 24. Anoniem

  Leuk hoor. Maar de stem van NET5 blijft geweldig.

 25. kraan

  Anoniem, volgens mij bedoel je Berend Dubbe. Was eerder de stem van NET5, maar ik kijk daar eigenlijk nooit meer naar dus ik weet niet zeker of hij nog steeds bij NET5 is. Hij is voormalig drummer van Bettie Serveert, daarna in zijn eigen band Bauer, en die band heeft niets met Fransje te maken. Muzikaal gezien een heel ander genre.

 26. tendem

  @yossarian
  die ‘irritante’ stem van holland got talent is volgens mij michiel koudstaal die ook promos doet van sbs6 hij probeert stoer te klinken maar dat komt niet echt over haha

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.