Samenwerking Veronica en Revu rond ‘Lauren Verslaat’

Geplaatst op wo 29 apr 2009 om 15:51

Foto: SBSVeronica en weekblad Revu zijn een sa- menwerking aangegaan rond de tv-serie Lauren Verslaat, waarin Lauren Verster zich wereldwijd laat meenemen door verschillende fotografen om zo toegang te krijgen tot een wereld die voor veel mensen gesloten blijft. De beelden zijn vanaf 3 mei wekelijks op Veronica te zien, terwijl Revu vanaf 6 mei iedere twee weken de foto’s publiceert. Programma- leider Alphons Martens van Veronica zegt: “Ik ben erg blij met Revu als part- ner bij Lauren Verslaat…

Alphons Martens: “Dankzij onze samenwerking rond het programma zijn we in staat beide kanten van het verhaal te laten zien. Met onderwerpen als de maffia in Napels, drugsbendes in Columbia en de creditcrisis in Detroit leent ‘Lauren Verslaat…’ zich uitstekend voor de samenwerking met Revu, dat al jaren bekend staat om haar spraakmakende fotoreportages. Het blad is voor ons de ideale partner in deze.

Bryan Benninga, marketingmanager Revu: “Revu brengt wekelijks spraakmakende reportages in tekst en beeld. Onze lezers zien altijd alleen het eindresultaat. De samenwerking met Veronica stelt ons in staat te laten zien wat er allemaal voor nodig is om een foto gedrukt en wel in ons blad te krijgen. ‘Lauren Verslaat…’ geeft op een spectaculaire manier een kijkje achter de schermen.

Het onderwerp van de eerste aflevering van Lauren Verslaat… en bijbehorende fotoreportage is de misdaad in Napels. Samen met fotograaf Sergio gaat Lauren een paar dagen mee met de Falchi. Dit is een speciale politie-eenheid die dag en nacht op motoren door het drukke verkeer van Napels patrouilleert en op jacht is naar hun levensgevaarlijke tegenstander: de maffia.
12 Reacties op “Samenwerking Veronica en Revu rond ‘Lauren Verslaat’”


 1. Marciano

  Die meid is de ontdekking van de eeuw, ze doet het erg goed!

 2. Paul

  Eyeworks heeft er een mooi programma van gemaakt.

 3. Jeroen

  Ik kijk

 4. Tim20: WBMJ

  Lijkt me een geweldig programma. Gisteren een stukje gezien bij Pauw en Witteman, maar die Lauren lijkt me echt een topwijf! Een mooie aanwinst voor Veronica. Alleen vraag ik me af waarom dit pas om 22.20 wordt uitgezonden op Veronica. Ten eerst ís Veronica al geen zender dat veel kijkers trekt, moet je het vooral op de latere avond zetten. Maar goed. Ik zou het (als ik SBS was) gewoon goed promoten, ook op SBS 6.

 5. De SandesH

  Lijkt me een leuk programma!

 6. Tim

  Zet het gewoon op 20.30 of 21.00 uur

 7. 010

  Op shownieuws.tv staat een leuk verslag en volgens mij wordt het een super tof programma. En Lauren Venster is inderdaad onweerstaanbaar goed.

 8. Enrico

  Lauren was gister ook wel goed in Pauw&Witteman! Wordt vast een top-programma!

 9. yossarian

  Een babe met hersenen & kloten!

 10. Joep Sanders

  Had mijn twijfels maar de beelden bij pauw en witteman zagen er toch erg goed en spannend uit.

 11. Anoniem

  ik vindt dat ze erg nep en niet echt overkomt. Het programma gaat meer over haar dan waar het over moet gaan. We zien haar te veel in beeld en praat aan een stuk door. Het is best wel irritant.

 12. bert

  ik vind haar ook super annoying, irritant meisje en ze lijkt op die mieren uit de film Antz

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.