Samenwerking Veronica en Revu rond ‘Lauren Verslaat’

Foto: SBSVeronica en weekblad Revu zijn een sa- menwerking aangegaan rond de tv-serie Lauren Verslaat, waarin Lauren Verster zich wereldwijd laat meenemen door verschillende fotografen om zo toegang te krijgen tot een wereld die voor veel mensen gesloten blijft. De beelden zijn vanaf 3 mei wekelijks op Veronica te zien, terwijl Revu vanaf 6 mei iedere twee weken de foto’s publiceert. Programma- leider Alphons Martens van Veronica zegt: “Ik ben erg blij met Revu als part- ner bij Lauren Verslaat…

Alphons Martens: “Dankzij onze samenwerking rond het programma zijn we in staat beide kanten van het verhaal te laten zien. Met onderwerpen als de maffia in Napels, drugsbendes in Columbia en de creditcrisis in Detroit leent ‘Lauren Verslaat…’ zich uitstekend voor de samenwerking met Revu, dat al jaren bekend staat om haar spraakmakende fotoreportages. Het blad is voor ons de ideale partner in deze.

Bryan Benninga, marketingmanager Revu: “Revu brengt wekelijks spraakmakende reportages in tekst en beeld. Onze lezers zien altijd alleen het eindresultaat. De samenwerking met Veronica stelt ons in staat te laten zien wat er allemaal voor nodig is om een foto gedrukt en wel in ons blad te krijgen. ‘Lauren Verslaat…’ geeft op een spectaculaire manier een kijkje achter de schermen.

Het onderwerp van de eerste aflevering van Lauren Verslaat… en bijbehorende fotoreportage is de misdaad in Napels. Samen met fotograaf Sergio gaat Lauren een paar dagen mee met de Falchi. Dit is een speciale politie-eenheid die dag en nacht op motoren door het drukke verkeer van Napels patrouilleert en op jacht is naar hun levensgevaarlijke tegenstander: de maffia.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen