Popstars keert terug in najaar

Foto: Nick van OrmondtSBS 6 keert in het najaar terug met een nieuw seizoen van Popstars. Juryleden Henkjan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen zullen hierin op zoek gaan naar ‘de nieuwste popsensatie van 2009’. Dat heeft een zegsvrouw van SBS 6 bekendgemaakt. De presentatie blijft in handen van Gerard Joling en Nance. SBS 6 hoopt op succes. “In Nederland zagen vorig seizoen 2,2 miljoen mensen tijdens de finale hoe Déon, Steffie en Brandi tot de drie winaars van Popstars werden verkozen.

Popstars is de langstlopende talentenjacht ter wereld, aldus de zegsvrouw. “En een doorslaand succes in binnen- en buitenland. Inmiddels hebben meer dan 50 landen het programma uitgezonden. In Nederland zagen ruim 2,2 miljoen mensen hoe Déon, Steffie en Brandi tot de winaars van Popstars werden verkozen. Onder de naam RED! behaalden zij een nummer 1-hit met hun single ‘Step Into The Light’. Onlangs hebben ze hun tweede single opgenomen die binnenkort wordt uitgebracht.”

SBS 6 roept mensen vanaf nu op om zich op te geven voor de nieuwe Nederlandse editie van Popstars.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen