Flashpoint in het najaar terug bij SBS 6

Foto: SBSSBS 6 zendt vanavond de voorlopig laat- ste Flashpoint uit, maar in het najaar keert de politieserie terug op tv. Dat heeft een zegsvrouw van SBS vandaag laten weten. De eerste serie van Flashpoint trok op het hoogtepunt ruim een miljoen kijkers. “SBS 6 begon in februari met het uitzenden van deze misdaadserie die in meer dan vijftig landen hoge kijkcijfers haalt. Ook de Nederlandse kijker bleek gecharmeerd van de combinatie tussen keiharde actie en het psychologische en persoonlijke aspect.

Het elitekorps van Flashpoint krijgt vanavond in de voorlopig laatste aflevering inge- schakeld om een gijzeling door een gevaarlijke scherpschutter op het gemeentehuis te beëindigen. Tijdens de onderhandelingen blijkt dat Ed, de teamleider van het elitekorps, ooit de vader van de gijzelnemer tijdens een missie heeft doodgeschoten. Deze wil niks liever dan wraak nemen. Ondertussen vecht een lid van het succesvolle team voor zijn leven nadat hij geraakt is door een kogel.

Het korps in Flashpoint komt in actie als de situatie voor gewone politie onhoudbaar is geworden. De kijkers maken in de serie kennis met een divers team bestaande uit onder andere scherpschutters, onderhandelaars en analisten. De aanstichters van de levensgevaarlijke situaties in de serie worden vaak door wanhoop tot hun daad aangezet en zijn daarom onberekenbaarder dan menig doorgewinterde crimineel.

Flashpoint is vanavond om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen