Flashpoint in het najaar terug bij SBS 6

Geplaatst op di 28 apr 2009 om 13:33

Foto: SBSSBS 6 zendt vanavond de voorlopig laat- ste Flashpoint uit, maar in het najaar keert de politieserie terug op tv. Dat heeft een zegsvrouw van SBS vandaag laten weten. De eerste serie van Flashpoint trok op het hoogtepunt ruim een miljoen kijkers. “SBS 6 begon in februari met het uitzenden van deze misdaadserie die in meer dan vijftig landen hoge kijkcijfers haalt. Ook de Nederlandse kijker bleek gecharmeerd van de combinatie tussen keiharde actie en het psychologische en persoonlijke aspect.

Het elitekorps van Flashpoint krijgt vanavond in de voorlopig laatste aflevering inge- schakeld om een gijzeling door een gevaarlijke scherpschutter op het gemeentehuis te beëindigen. Tijdens de onderhandelingen blijkt dat Ed, de teamleider van het elitekorps, ooit de vader van de gijzelnemer tijdens een missie heeft doodgeschoten. Deze wil niks liever dan wraak nemen. Ondertussen vecht een lid van het succesvolle team voor zijn leven nadat hij geraakt is door een kogel.

Het korps in Flashpoint komt in actie als de situatie voor gewone politie onhoudbaar is geworden. De kijkers maken in de serie kennis met een divers team bestaande uit onder andere scherpschutters, onderhandelaars en analisten. De aanstichters van de levensgevaarlijke situaties in de serie worden vaak door wanhoop tot hun daad aangezet en zijn daarom onberekenbaarder dan menig doorgewinterde crimineel.

Flashpoint is vanavond om 21.30 uur te zien op SBS 6.
11 Reacties op “Flashpoint in het najaar terug bij SBS 6”


 1. SBS less

  Typisch een SBS persbericht. Het hoge kijkcijfer noemen van de eerste aflevering en doen alsof de gehele serie zo goed heeft gescoord. De werkelijkheid liet echter een enorme val zien die pas de laatste weken enigszins hersteld is.

 2. Anoniem

  Reactie op SBS less: Jij snapt echt NIETS van TV he? Die serie scoorde heel netjes in 20-49. Dat is de doelgroep waar adverteerders spots in komen. Domkop!

 3. SBS less

  Reactie op Anonymous: die ruim een miljoen die SBS hier noemt is in 6plus dus volgens mij moet jij iets beter lezen. Laat ze dan ook melden dat de serie het goed doet in de doelgroep en niet pronken met 1 keer een miljoen.

 4. Frank | ONM Tha Bomb

  En volgende week de laatste aflevering van The Mentalist.

 5. mark

  Joepie, nu krijgen we voortaan elke dinsdag een dubblele herhaling van NCIS! ;)

 6. Robert

  Als het dan maar 2 nieuwe afleveringen zijn van NCIS.

  De oude meuk kijk ik al via Veronica en hoef ik niet ook op SBS.

 7. mark

  Reactie op Robert: Nee, het zijn hh…

 8. Anoniem

  Weg ermee. Law & Order op NET5 blijft geweldig. Een echte klassieker.

 9. danmen

  Eindelijk word PRISONBREAK ook weer uitgezonden:-) vanaf a.s. zaterdag 2 mei 20.10 uur dubbele afleveringen start bij aflevering 9 van seizoen 4 @ rtl5

 10. Paul

  Ik vind het een goeie serie.

 11. eagleone

  We hebben net alle 2 de seizoenen gekeken en vinden dit een erg leuke serie. Eindelijk weer eens iets op de tv waar mijn vrouw en ik alle 2 warm voor lopen. Ik hoop dat ze snel komen met seizoen 3.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.