Park Lane maakt bijzondere reclamefilmpjes voor BNN

Productiehuis Park Lane gaat bijzondere promotiefilmpjes opnemen voor BNN. In de zogenoemde tv-idents zal te zien zijn hoe de BNN-sterren op de meest onver- wachte plekken het BNN-logo plaatsen. “Er zijn tien bijzondere plaatsen gevon- den waar het BNN-logo zal verschijnen“, vertelt een woordvoerder van Park Lane. “Ziet u dus graan cirkels of gaan honder- den alarmen af in een parkeergarage? Geen nood, het zijn geen buitenaardse wezens of terroristen, het zijn maar de presentatoren van BNN.

De nieuwe televisie-idents zijn vanaf mei te zien rondom uitzendingen van BNN. “Niks stickers, posters of flyer materiaal om de omroep zijn naamsbekendheid te verzorgen. Nee, dit keer pakt BNN het groots aan. Een stadion, een skipiste, het Museumplein, je kan het zo gek niet verzinnen of je loopt de kans dat je Patrick, Filemon of Sophie tegen het lijf loopt, die druk bezig zijn op creatieve manier BNN aan de man te brengen.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen