Gerard Joling: ‘Zit Henkjan Smits weer in de jury?’

Foto: SBSDe vandaag jarige Gerard Joling wist niet dat Henkjan Smits wederom zitting zal nemen in de jury van Popstars, dat in het najaar wordt uitgezonden op SBS 6. Dat vertelt Joling in De Telegraaf. “Ik wist niet dat Henkjan weer zitting zou nemen in de jury. Wat ik ervan vind? Tja, wat zal ik zeggen… Kijk, ons verschil van mening gaat in eerste instantie over Holland’s Got Talent. Ik vind hem in dat programma niet geschikt als jurylid. In zijn plaats had ik liever een Marianne van Wijnkoop gezien.

Gerard weet niet wat hij hiervan moet denken: “Ik vind het moeilijk om op voorhand uitspraken te doen over onze nieuwe Popstars-samenwerking. Kennelijk vindt SBS het goed zo. We zullen wel zien hoe het loopt. Ík heb er in ieder geval hartstikke veel zin in.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen