468.000 kijkers voor S1ngle

Geplaatst op wo 29 apr 2009 om 9:50


De kijkcijfers van dinsdag 28 april 2009 (SKO)

S1ngle (NET5, 20:31) – De komedieserie S1ngle, waarvan binnenkort mogelijk een film wordt gemaakt, blijft een redelijk succes op NET 5. De comedy met Eva van der Gucht, Katja Schuurman en Bracha van Doesburgh werd dinsdag- avond door 468.000 kijkers (madl: 7.7%) bekeken. “Liefde en relaties blijven natuurlijk wel belangrijk, maar het is niet de hoofdmoot van de serie“, vertelt één van de scriptschrijvers van de televisieserie Wim Bax in Televizier. “Dat zou snel gaan vervelen.

Volgens acteur Hylke van Sprundel, die Stella’s scharrel Jurriaan speelt, hoeft de kijker geen happy end te verwachten. “De comedy heet natuurlijk S1ngle. Als de meiden bezet zouden blijven, moet je een andere serie maken. Echte, vaste relaties kunnen natuurlijk voorkomen, maar die zullen ook weer uitgaan. Dat is het trieste van de personages. En laten we eerlijk zijn: het zou toch ook bijna jammer zijn als Jurriaan en Stella iets krijgen?

EénVandaag (TROS/AVRO, Ned1, 18:14) – Volgens zeventig procent van de jongeren is de avondklok voor lastige 12-minners een goed initiatief. De meerderheid vindt zelfs dat de avondklok voor álle jonge onruststokers mag worden ingezet. Dat blijkt uit een enquête onder 1900 jongeren tussen 12 en 24 jaar van EénVandaag, dat dinsdag 771.000 kijkers (madl: 22.2%) trok. Dertig procent van de respondenten ervaart zelf jeugdoverlast in zijn of haar wijk. Eenderde van deze groep heeft zich wel eens bedreigd gevoeld door kinderen onder de twaalf jaar. Deze groep is nog positiever over de avondklok dan de overige deelnemers. Zo denkt tweederde van hen dat de avondklok de overlast vermindert.

Toen Was Geluk Heel Gewoon (KRO, Ned1, 22:32) – De KRO brengt momenteel het allerlaatste seizoen van de komedieserie Toen Was Geluk Heel Gewoon op televisie. “Ik heb met heel veel pijn in mijn hart afscheid genomen“, vertelt acteur Sjoerd Pleijsier in Mikro Gids. “Toen Was Geluk is vijftien jaar lang een groot deel van mijn leven geweest. Ik was er altijd mee bezig, liep constant na te denken over plotjes en ideetjes. Je raakt erdoor gedeformeerd, temeer omdat ik het, samen met Gerard, schreef. Het schrijven en de research zal ik ontzettend missen.” Toen Was Geluk Heel Gewoon werd dinsdag door 859.000 kijkers (madl: 14.9%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)
49 Reacties op “468.000 kijkers voor S1ngle”


 1. !#Michael#!

  Opvallende tv avond! programma’s dik boven het miljoen en GTST met 997dznd kijkers de nummer drie van de dag.

  Trouwens ik denk dat ATWT deze zomer op de late avond van RTL8 wel eens flinke groei kan gaan vertonen, mensen komen laat naar binnen ivm het mooie weer, en dan ffies nog ontspannen een soapie kijken …

  ATWT heeft sinds haar begin op RTL8 alleen maar groei vertoont. In de begindagen was het met gemmideld 120dznd kijkers het best bekeken dagelijkse programma van de zender. Tegen woordig zit dat gemmidelde al op dik 200dznd kijkers! Een groei die nog wel even door zal zetten denk ik!

 2. Flippo

  Grappig dat de SBS-bois massaal uit hun voortent komen als SBS6 in het weekend 1% groter is dan RTL4, maar ze ineens weer massaal hun caravan in zijn gekropen als RTL4 vervolgens weer twee dagen achter elkaar ruim 5% groter is.

  Verder inderdaad opmerkelijke cijfers. Tis vast die inmiddels bekende invloed van de varkensgriep… :lol:

 3. SBS less

  NET5 zou eens iets aan haar promotie moeten doen. Aangezien ze in net zoveel huishoudens zijn te ontvangen als bijvoorbeeld RTL4, 5 en SBS6 blijkt toch dat veel mensen de zender niet weten te vinden. Nederlandse dramaseries verdienen toch meer kijkers dan dat wat Verborgen Gebreken en Single nu halen. Nu is het weliswaar een zender die zich op een iets specifiekere doelgroep richt (net als RTL5 op vrouwen en mannen van 20-34) echter heeft NET5 zelden eens een flinke uitschieter zoals RTL5 deze wel dikwijls heeft. Probleem ligt natuurlijk ook in de kwaliteit van de programmering maar zeker ook in het imago dat de zender heeft. Zie alleen maar hoeveel mensen hier beweren dat NET5 slechts voor vrouwen van 20-34 is. (Al bij voorbaat voordat sommigen hier gaan beweren dat dit ook zo is: Dit is tegengesproken door Karin de Groot in de Veronicagids.)

 4. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!: Ik denk toch dat de groei van ATWT veel met de varkensgriep te maken heeft!

 5. !#Michael#!

  Reactie op Anonymous:

  :lol: Humor :? … ATWT vertoonde in de afgelopen 2 jaar een langzame maar stabiele groei van zo’n 100dznd kijkers.

  Nu kun je het wel belachelijker maken dan het is, maar feit blijft dat de soap in de begin dagen op RTL8 rond de 100dznd kijker strok. Iets wat nu 200dznd is!

  ATWT scoort in de middag op RTL4 al beter dan ONM op Ned3 in de vroege avond. De RTL8 uitzending van ATWT begint ook steeds dichter bij de kijkcijfers van ONM te komen!
  Het zal mij niets verbazen als over enkele maanden ATWT op de late avond van RTL8 gewoon 300dznd kijkers trekt!

 6. !#Michael#!

  Reactie op SBS less:

  Karin de Groot kan wel meer zeggen! Zolang SBS Broadcasting BV in haar persberichten zich blijft uitspreken ‘in de voor Net5 belangerijke doelgroep vrouwen 20-34’ zal dat toch de kerndoelgroep van Net5 blijven!

 7. sjoerd

  Reactie op SBS less:

  als sbs groter zou zijn dan rtl dat zou niet goed zijn voor rtl want die hebben veel meer budget dus dan hoef je niet zo’n stoere praat te hebben met rtl is groter dan sbs vindt je het gek met meer geld om te besteden ned1 verslat rtl ook 9 van de 10 keer ook omdat ze meer geld hebben

 8. Joep

  Laten we het over TV avond van gisteren hebben, en de vete SBS en RTL een dagje overslaan! Heb genoten van het voetbal gister.

 9. SBS less

  Reactie op sjoerd: wat zijn de programmabudgetten van RTL en NET5? Jij weet dit blijkbaar. Zal wel niet, je zal wel slechts in zijn algemeenheid vermoeden dat RTL5 meer te besteden heeft dan Net5. Net5 blijkt met de dramaseries ook over een prima budget te beschikken, echter bereiken zij de mensen niet. Dat is wat ik constateer. Niets geen stoere praat, maar gewoon een vaststelling van een feit.

 10. SBS less

  Reactie op !#Michael#!: Als er een is die de doelgroep kent is het de programmamanager wel. Het probleem van die persberichten is dat SBS iedere maand hopeloos op zoek is om weer betere cijfers te kunnen presenteren. Voor Net5 blijkt het positiever te zijn als men alleen de vrouwen van 20-34 noemt, dus zodoende. Verstandig voor de beeldvorming van een zender is dit echter zeker niet, aangezien veel mensen (mannen) de zender derhalve niet weten te vinden.

 11. G.R.

  Reactie op sjoerd:Zijn de hoofdletters, punten en leestekens van je toetsenbord gevallen ofzo?

 12. Johan

  Weer een absoluut dieptepunt gisteren bij Blik opde Weg. Een glunderende Leo de Haas voor een Duitse Polizei-wagen.
  Later werd gezegd dat het alleen maar voordelen voor de burgers oplevert dat de Duitse politie je nu ook mag aanhouden…

  Maarja, zal de tijdgeest wel zijn

 13. Johan

  ‘EénVandaag (TROS/AVRO, Ned1, 18:14) – Volgens zeventig procent van de jongeren is de avondklok voor lastige 12-minners een goed initiatief’

  Dat vinden ze bij Eenvandaag zelf een goed intiatief maar uit lafheid brengen ze het over de rug van de jongeren

 14. Herculaas

  Reactie op SBS less:

  Ik denk dat de naam van Net 5 ook nog meespeelt. Dat je een zender Net 5 noemt terwijl er al een RTL 5 is, getuigt van weinig respect voor de concurrent en geeft al geen positief gevoel bij de zender. Bovendien heeft niemand die ik ken Net 5 op 5 staan. Alleen daardoor heb je al het gevoel dat de zender “mislukt” is.

 15. Anoniem

  @Herculaas

  Wat een onzin. Waarom zou je je concurrent moeten respecteren? Het gaat gewoon om de poen, dat is alles dat telt in het bedrijfsleven.

 16. SBS less

  Reactie op Anonymous: uiteindelijk draait het om het geld, maar de weg er naar toe is zeker in de mediawerled van groot belang. Imago maakt of breekt zenders (kijk naar Talpa, dat ondanks alle sterren moets opgeven), dus respect tonen (hoef je het nog niet eens te hebben) is wel degelijk van belang. Net5 zou als Net7 in meer huishoudens op 7 terecht zijn gekomen dan nu het geval is op 5. Dit zal automatisch hebben geleid tot meer kijkers, hoewel dit meer ten dele de oorzaak van de lage cijfers is. Het imago is onduidelijk: volgens persbericht een vrouwenzender, volgens de zenderbaas niet!? Te vaak negatief in het nieuws (in ieder interview wordt de concurrentie aangevallen). Teveel geschuif in programmering (hoe vaak is de vooravond dit seizoen al aangepast?)

 17. Anoniem

  Reactie op Johan: nee hoor, ik heb zelf ook de enquete ook gemaakt, waarom is de helft van de Nederlanders toch zo simpel, pff

 18. RTL Nu

  Veel kijkers voor een herhaling van uitstel van executie! zeker als je kijkt dat er maar 2 programma’s boven de 1 miljoen uitkomen…. en dan is het nog niet eens echt zomer…

 19. Anoniem

  @SBS less

  Wat een onzin kraam je uit. Het zal mensen echt een worst wezen wat zenders voor naam hebben en hoe ze met hun concurrenten omgaan.

  Het heeft ook niets met profilering en positionering te maken. Kijkers hebben totaal geen benul van die corporate mambo jambo. Ze willen gewoon leuke televisie en dat hoeft niet eens in overvloed te zijn.

  En met dat laatste kom je meteen bij de kern, er is veel te veel van hetzelfde, dus kiezen de kijkers voor de makkelijkste weg en laten de rest schieten.

 20. Douwe

  Reactie op Johan: Haha, ja een programma waar alleen heeeel oude mensen naar kijken, erg geloofwaardig weer !!

 21. el-g

  benieuwd naar de kijkcijfer s van vanavond:

  pieter van Vollenhoven avond op Nederland 1
  ikhou van holland op rtl4
  Champions League op Ned 3

 22. Douwe

  Ik heb genoten van Barcelona op SPORT 1. Helaas maar 0-0 tegen een zeer negatief verdedigend Chelsea.
  Daarna Gordon Ramsey gezien, wel steeds het zelfde, maar het blijft leuk!
  En Take me out; Dat is af en toe best leuk, zeker door een aantal reakties van de domme dozen die daar staan /voorbeeld “Hij houdt van spelletjes dus dan kies ik hem niet” Haha, die Eddy Zoey blaft die meiden dan wel leuk af.

 23. Timor

  Jammer dat ONM zo laag scoort.. als die cijfers wel echt kloppen.

 24. SBS less

  Reactie op Anonymous: ach, ik ben eigenlijk wel een beetje jaloers op je naieviteit. Imago speelt geen rol he? Gewoontes ook niet? Dat mensen hun tv op 1 aanzetten en vanaf daar gaan zappen omhoog klopt ook niet he? Positionering waar alle zenders door hun doelgroepkeuze aan doen is eigenlijk maar onzin he? Profilering in de media: onnodig he?

  Volgens mij is een forum over televisie niet echt een forum waar jou kennis ligt.

 25. Anoniem

  @SBS less

  Nee het maakt geen reet uit, het is slechts een instrument door de bedrijfstakken om zichzelf status te geven.

  Mensen kijken gewoon wat ze leuk vinden, dat heeft gewoon te maken met wat ze voor een programma voelen.

  Nee dit forum is voor mensen zoals jij, wannabees, die lekker interessant mee gaan zitten kletsen of erger na-apen wat de bedrijven roepen omdat ze dat nogal interessant van zichzelf vinden overkomen

 26. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op !#Michael#!: Gek he, dat ONM nu maar 300.000 kijkers trekt als het lekker weer is. Dan zitten mensen nog buiten. Het marktaandeel van ONM is de afgelopen nog steeds tussen de 7 en 10,5%, dat haalt ATWT bij lange na niet op de late avond van RTL8.

  Daarnaast, tussen grofweg november en maart haalt ONM gemiddeld zo’n 400.000 kijkers met uitschieters richting de 500.000. Dan heeft ATWT nog een lange weg te gaan op RTL8 hoor.

 27. SBS less

  Reactie op Anonymous: hahaha :-)

  Je bent een leuke grappenmaker, maar in de marketing (speciaal in de tv wereld) zal ik als ik jou was maar geen baan zoeken.

  Je snapt hopelijk wel dat ik op je gebrek aan kennis niet in blijf gaan he. Maar goed nog 1 keer proberen: Talpa, die genoeg goede programma’s uitzond is kapot gegaan aan zijn imago. De kijker kon de zender en de mensen op de zender niet uitstaan en keek daarom niet hoewel de programma’s van Jack Spijkerman en Linda de Mol nog steeds leuk werden gevonden. Ze keken echter gewoon niet wat ze leuk vonden om de zender die het uitzond. Ze deden dus precies niet dat wat jij hier beweert! Maar toch volhouden hoor. Hoeveel kijkers verloor de eredivisie voetabl door zenderwisseling? Vonden we voetbal opeens een paar niet meer leuk? Nee joh, het ging om de zenders die het uitzonden.

  Dus denk nog eens na over je stelling en probeer niet koppig hieraan vast te houden. De werkelijkheid heeft je stelling allang achterhaald.

 28. Johan

  Net zo slim van NET5 om die series aan de VRT te verkopen, die zenden nu ook Single en Verborgen gebreken uit

 29. Flippo

  Reactie op SBS less: Ga de discussie inderdaad maar niet aan. Het is hopeloos gesteld met sommige mensen…

 30. Anoniem

  @SBS less

  “Talpa, die genoeg goede programma’s uitzond is kapot gegaan aan zijn imago. De kijker kon de zender en de mensen op de zender niet uitstaan en keek daarom niet hoewel de programma’s van Jack Spijkerman en Linda de Mol nog steeds leuk werden gevonden.”

  Bedankt voor de bevestiging van mijn bewering dat je maar wat na loopt te praten wat bedrijven roepen. Dit is daar een typisch voorbeeld van.

  En wat je adviezen en je meningen ten aanzien van mijn persoon betreft, zou ik maar eens naar mijzelf kijken als ik jou was, want het feit dat je hier alleen maar zit na te papagaaien wat andere zeggen, zegt wat dat betreft heel veel over jou. Zo en nu ben ik wel klaar, want van mensen die zich uiten zoals jij krijg ik alleen maar jeuk.

 31. SBS less

  Reactie op Flippo: precies, zie zijn laatste reactie maar eens :-)

  Reactie op Anonymous: “na te papegaaien wat andere zeggen” is volgens mij hetzelfde hoor, maar geeft niet hoor, ik vind het wel grappig hoe je schrijft. Toch nog een advies (alvast sorry voor de jeuk die hiervan krijgt): als je reageert op een ander geef dan ook eens je eigen mening (als je die hebt). Nu heb je kritiek op mijn mening, maar de jouwe blijft onduidelijk.

 32. Rick

  Reactie op Frank | ONM Tha Bomb:

  Ja fijn dat ONM ‘Tha Bomb’ is, maar ík als jongere kan mij totaal niet identificeren met de jongeren in ONM, en klasgenoten van mij ook niet. En dan mogen ze wel uitschieters hebben naar de 500.000 kijkers, maar wie zegt dat er zoveel huishoudens KIJKEN??? Voor hetzelfde geld staat-ie alleen maar op 3 als achtergrond en zijn de mensen met iets totaal anders bezig.

  Daarbij is ONM sinds de verjongingsdrang totaal verneukt. En al zouden ze misschien ooit naar NED 1 om 19:30 gaan, dan nog zullen er niet veel kijkers bijkomen. Er zijn zelfs mensen die niet eens wisten dat ONM gewoon Onderweg Naar Morgen is en laatst zoiets hadden van: “hè, nú al 3000 afleveringen???”

  Naar mijn mening kunnen ze die serie na seizoen 17 opdoeken. 300.000 kijkers is ontzettend weinig voor een serie die per seizoen ontzettend veel geld kost. En wat iemand hier laatst al zei, jongeren willen geen multicultureel gezeik zien en al helemaal geen realiteit, ze willen gewoon een droomwereld, zoals Meerdijk in GTST waar haast alles kan en mag. En als BNN slim is, verlengen ze het contract niet.

 33. Hugo

  @ SBS groupies.. Is there somebody out there???

 34. veronica

  Veronica bouwt Arena om tot drive-in bioscoop
  De Arena in Amsterdam wordt op 30 mei omgebouwd tot een drive-in bioscoop. Dat heeft tv-Veronica, die het voetbalstadion ombouwt ter afsluiting van haar filmmaand mei, maandag bekendgemaakt. De poorten van de Arena worden geopend voor driehonderd auto’s van waaruit gekeken kan worden naar de voorpremière van ‘Terminator salvation’.

  Terminator salvation’ heeft nog niet in de bioscopen gedraaid. De film komt op 4 juni pas officieel uit in Nederland. Via de website van Veronica kunnen mensen zich opgeven voor een plaatsje in de drive-in bioscoop. [Novum/Radio.NL]

 35. mark

  Reactie op el-g: Linda de Mol legt het af tegen Pieter van Vollenhoven…

  Ik Hou Van Holland 1.035.000

  (een stuk minder dus, want er zitten weer trekkingen van de Postcode Loterij in, vergelijk het maar het de Nieuwjaarskanjer op 1 januari, daar keek ook niemand naar)

  Pieter van Vollenhoven 70 jaar 1.785.000 & 1.980.000

  Voetbal Ned. 3: 1.645.000

  Grote verliezer = SBS 6 en NET 5 !!!

 36. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op Rick: Dat geldt dan toch voor ieder programma? Dat bij sommige mensen de televisie aanstaat als achtergrond?

  Daarnaast heeft ONM juist na de verjoningskuur meer kijken getrokken. Het laatste seizoen bij Yorin zo’n 550.000 kijkers, het eerste seizoen bij BNN rond de 800.000 kijkers. Het wisselen van tijdstip én zender in 2006 is de doodsteek geweest voor de soap, niet de verjonging of het invoeren van multiculturele personages.

  Dat mensen niet weten dat ONM voor Onderweg Naar Morgen staat, lijkt me sterk. Immers weet ook iedereen dat GTST voor Goede Tijdens Slechte Tijden staat.

  En om nog even terug te komen op de verjonging, sinds dit seizoen heeft ONM juist meer ‘oudere’ acteurs aangetrokken, zoals Natalie Edwardes (30), Bob Wind (32) en Miryanna van Reeden (41). En in GTST huppelen er toch ook veel jonkies rond, zoals Noud, Vicky, Ronja (vind ik niet bepaald volwassen overkomen ofzo), Dex, Nina en straks ook Lucas? Bovendien spelen de oudere acteurs in ONM een belangrijke rol (denk aan personages als Bettina, Marnix en JP die momenteel volop in beeld zijn), terwijl in GTST personages als Laura, Jef en Barbera er ook maar een beetje bijhangen.

 37. Jefff00o

  Reactie op Frank | ONM Tha Bomb:
  Ik vind ONM niet echt multi culti hoor, alleen sherina (of hoe je het ook spelt) en Ilyas en die gestoorde gek die in DOK werkt zijn niet-nederlands.

  En ik kijk heel af en toe maar kan me met geen 1 personage vergelijken, ik ken ook niemand om me heen die 1 miljoen euro vergokt heeft, of die zomaar opeens een hotel start, of een enge oude vrouw die het leven van iemand zuur maakt hoor…. oke het is soap I know, maar ik kan me er totaal niet mee indentificeren.

 38. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op Jefff00o: Helemaal mee eens. Het ‘realistische’ is dat ze best vaak maatschappelijke issues verwerken in de serie, zoals bijvoorbeeld loverboys, verslaafd raken aan Second Life, geld vergokken op internet, tienerzwangerschap etc., maar als je ziet wat de personages allemaal meemaken, is het niet echt überrealistisch ofzo.

  Personages die niet-Nederlands zijn: Ilyas Cabar, Shirina Delic, Malú Branca en Yousef El-Bassity. De eerste twee personages zijn niet echt populair, maar de laatste twee op het moment wel enorm.

  En dan heb je inderdaad ook nog Roy Koning, maar ik denk dat het een stalker is die binnen een paar maanden weg is.

 39. Jefff00o

  Reactie op Frank | ONM Tha Bomb:
  Oja Malu en Yousef was ik vergeten, maar oke gokken, komt voor, maar meer dan een miljoen? nee!
  Dat iemand geld jat van een vriend komt ook wel voor, maar 1 miljoen? nee.

  EN roy is volgens mij voor vast.
  EN de kijkcijfers hebben ook last van de leegloop, Eva, Yolanthe, Sander etc.

 40. Erik

  Nou het zal mij niks verbazen dat roy door t lint gaat en in de cel beland

 41. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op Erik: Tja, aan de ene kant wel, maar als je ziet wat voor ongein bijv. Junior, Yousef en Bettina in de loop der jaren hebben uitgehaald, die zouden ook allemaal in de cel moeten zitten.

  Of Esmee die twee keer een juwelier beroofd en vervolgens gewoon met rust wordt gelaten.

 42. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op Jefff00o: Nou, volgens mij heeft ONM geen last van het vertrek van Yolanthe (Julia), Sander (Daan), Eric (Tonnie), Sarah (Eva) en Jop (Joost), want de kijkcijfers zijn dit jaar nagenoeg gelijk aan die van vorig jaar.

  De nieuwe acteurs en actrices zijn al vrij populair, met name Natalie Edwardes (Tess), Dirk Taat (Alex), Miljuschka Witzenhausen (Jacqueline), Bo Maerten (Kim) en Miryanna van Reeden (Maus). En volgens mij liggen Jörgen Scholtens (Sytze) en Bob Wind (Maarten) ook wel goed hoor.

 43. !#Michael#!

  Reactie op Frank | ONM Tha Bomb:

  Wil je op die toer? ATWT haalt grof weg tussen November ’08 en Maart ’09 in de late middag van RTL4 een kijker aantal tussen de 350 en de 550dznd kijkers en marktaandelen tussen de 14 en de 18%.

  ATWT is in de late middag van RTL4 steevast elke dag beter bekeken dan ONM, zowel in kijkers aantallen als marktaandelen!
  In tegenstelling tot ONM heeft ATWT dit seizoen meerdere keren de 500dznd kijkers grens getopt.
  Maar ik wil er eigenlijk helemaal geen strijd tussen ATWT en ONM van maken!

  Ik wilde alleen aangeven dat de RTL8 score van de soap steeds dichter bij het niveau van ONM komt.
  Wat dus erg goed is voor het kleine RTL8. Maar iets wat goed is voor RTL8 staat niet gelijk aan slecht voor BBN/Ned3, toch?!

 44. !#Michael#!

  Reactie op Frank | ONM Tha Bomb:

  Verder ben ik het met je eens dat ONM gewoon verlengt moet worden. Maar ik denk ook dat ONM terug moet naar 1930u Ned1.

  De verhaallijnen en de personages moeten iets verouderd worden, het moet iets meer de kant van Family Soap a la GTST uit, en dan zou het zeker niet misstaan op de familie zender van de NPO Ned1.

  Verder moet ONM weer vol uit Onderweg Naar Morgen genoemt worden, en een gezongenleader. Laat Nathalie Makoma de leader in zingen, of een andere hippe jonge nieuwe zangeres.

  Weet zeker dat het weer goed zal komen ;)

 45. Flippo

  Reactie op !#Michael#!: Dat laatste ben ik inderdaad met je eens! BNN wordt nu een omroep die met de grote jongens mee mag doen, dus iedere werkdag om 19:30 uur een plekje op Nederland 1 lijkt me prima. Doet de soap goed en het netprofiel van Nederland 1 ook. ONM inderdaad weer Onderweg naar Morgen en trek Ruth maar weer uit de kast voor een nieuwe versie van d’r oude hit! :D

 46. Mart

  1,5 miljoen voor ik hou van holland en terecht heb echt zitten te genieten van deze show.En zo zie je rtl4 kan wel scoren op de woensdag maar dan moet je er een topformat neerzetten.

 47. Mart

  tja daar ga je dan als sbs6 met huis te koop en de verbouwers xxl. verbouwers xxl geeneens boven de 300.000

 48. frans

  Reactie op Mart:
  meen je dat? heb het 5 minuten volgehouden… wat een opgeklopte lucht is deze show…

 49. Jefff00o

  Reactie op Mart:
  Ja en dat terwijl er gisteren werd gezegd dat ze maximaal tussen de 500.000 en 800.000 zouden halen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.