468.000 kijkers voor S1ngle


De kijkcijfers van dinsdag 28 april 2009 (SKO)

S1ngle (NET5, 20:31) – De komedieserie S1ngle, waarvan binnenkort mogelijk een film wordt gemaakt, blijft een redelijk succes op NET 5. De comedy met Eva van der Gucht, Katja Schuurman en Bracha van Doesburgh werd dinsdag- avond door 468.000 kijkers (madl: 7.7%) bekeken. “Liefde en relaties blijven natuurlijk wel belangrijk, maar het is niet de hoofdmoot van de serie“, vertelt één van de scriptschrijvers van de televisieserie Wim Bax in Televizier. “Dat zou snel gaan vervelen.

Volgens acteur Hylke van Sprundel, die Stella’s scharrel Jurriaan speelt, hoeft de kijker geen happy end te verwachten. “De comedy heet natuurlijk S1ngle. Als de meiden bezet zouden blijven, moet je een andere serie maken. Echte, vaste relaties kunnen natuurlijk voorkomen, maar die zullen ook weer uitgaan. Dat is het trieste van de personages. En laten we eerlijk zijn: het zou toch ook bijna jammer zijn als Jurriaan en Stella iets krijgen?

EénVandaag (TROS/AVRO, Ned1, 18:14) – Volgens zeventig procent van de jongeren is de avondklok voor lastige 12-minners een goed initiatief. De meerderheid vindt zelfs dat de avondklok voor álle jonge onruststokers mag worden ingezet. Dat blijkt uit een enquête onder 1900 jongeren tussen 12 en 24 jaar van EénVandaag, dat dinsdag 771.000 kijkers (madl: 22.2%) trok. Dertig procent van de respondenten ervaart zelf jeugdoverlast in zijn of haar wijk. Eenderde van deze groep heeft zich wel eens bedreigd gevoeld door kinderen onder de twaalf jaar. Deze groep is nog positiever over de avondklok dan de overige deelnemers. Zo denkt tweederde van hen dat de avondklok de overlast vermindert.

Toen Was Geluk Heel Gewoon (KRO, Ned1, 22:32) – De KRO brengt momenteel het allerlaatste seizoen van de komedieserie Toen Was Geluk Heel Gewoon op televisie. “Ik heb met heel veel pijn in mijn hart afscheid genomen“, vertelt acteur Sjoerd Pleijsier in Mikro Gids. “Toen Was Geluk is vijftien jaar lang een groot deel van mijn leven geweest. Ik was er altijd mee bezig, liep constant na te denken over plotjes en ideetjes. Je raakt erdoor gedeformeerd, temeer omdat ik het, samen met Gerard, schreef. Het schrijven en de research zal ik ontzettend missen.” Toen Was Geluk Heel Gewoon werd dinsdag door 859.000 kijkers (madl: 14.9%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen