McLeod’s Daughters avondvullend op maandagavond

Het laatste seizoen van de Australische hitserie McLeod’s Daughters is vanaf maandag 25 mei avondvullend te zien bij NET 5. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. De eerste zeven series wer- den dagelijks uitgezonden in de vooravond van NET 5. Nu is het tijd voor het achtste en tevens laatste seizoen. “McLeod’s Daughters heeft in Australië met veel succes van 2001 tot begin dit jaar gelopen“, zegt een zegsvrouw. “Ook in Nederland heeft de serie een grote fanbase opgebouwd.

Volgens de zegsvrouw van NET 5 was McLeod’s Daughters ook in Nederland een groot succes. “Met het zevende seizoen haalde de serie in de voor NET 5 belangrijke doelgroep Vrouwen 20 – 34 jaar een uitstekend marktaandeel van 14,6%.”

McLeod’s Daughters draait om de jonge generatie McLeod’s vrouwen. Zij houden de boerderij Drovers Run in het ruige en afgelegen landschap van Australië draaiende. De vrouwen delen lief en leed met elkaar én met de geliefden die ze om zich heen hebben verzameld. Maar seizoen zeven eindigde dramatisch met een auto-ongeluk.

Bij het begin van het achtste seizoen worden de gevolgen van het ongeluk duidelijk. “Voor dit spannende, laatste seizoen komen oude bekenden van de serie eenmalig terug met speciale gastoptredens, waaronder Meg (Sonia Todd) en Jodi (Rachael Carpani). Moeder en dochter staan plotseling op de stoep en brengen fantastisch nieuws met zich mee.”

McLeod’s Daughters is vanaf 25 mei iedere maandag van 20.30 tot 22.30 uur te zien bij NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen