SBS 6 koopt Brits succesformat Cowboy Builders aan

SBS 6 heeft het Britse succesformat Cowboy Builders aangekocht. In Nederland zal het programma onder de titel Red Mijn Verbouwing! te zien zijn. Dat heeft SBS vandaag laten weten. In dit programma wordt de helpende hand geboden aan huiseigenaren die na het inhuren van malafide aannemers met een mislukte verbouwing blijven zitten. De presentatoren van dit programma proberen niet alleen de verbouwing te redden, maar gaan ook verhaal halen bij de diverse aannemers.

De boze huiseigenaren in Red Mijn Verbouwing! zijn ten einde raad. Dakkapellen die op instorten staan, lekkende badkamers en scheve keukens zijn enkele voorbeelden van dramatisch mislukte verbouwingen. De consumenten in het programma hebben te maken met aannemers die niet omkijken naar de ravage die ze achterlaten.

Melinda Messenger en Dominic Littlewood schieten iedere aflevering één gedupeerd huishouden te hulp. Terwijl Melinda zich als ervaren projectontwikkelaar bekommert om de huiseigenaren en het herstel van hun verbouwing, gaat Dominic verhaal halen bij de onbetrouwbare aannemers. Samen hebben ze één doel voor ogen: het redden van de verbouwing. Dominic en Melinda trakteren de kijkers bovendien op handige tips om te voorkomen dat hun eigen verbouwing op een vergelijkbare ramp uitloopt.

Red Mijn Verbouwing! is vanaf woensdag 27 mei om 21.30 uur bij SBS 6 te zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen