Laatste CSI met Gil Grissom op RTL 4

Foto: CBSNa 192 afleveringen, nog meer lijken en een verrassende romance, sluit Gil Grissom vanavond zijn laatste zaak in Crime Scene Investigation op RTL 4. Gil, gespeeld door acteur William Petersen, maakte vanaf de eerste aflevering deel uit van de vaste CSI-cast. Hij verlaat de hitserie om zich op het theater te kunnen richten. RTL 4 hoopt op hoge kijkcijfers voor episode ‘One To Go’. “Deze laatste spannende aflevering met Grissom zorg- de in Amerika voor 24 miljoen kijkers“, aldus een zegsvrouw.

Op 3 februari van dit jaar werd Petersen geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame vanwege zijn rol in ‘CSI’.

In zijn laatste aflevering , ‘One To Go’, die vanavond wordt uitgezonden bij RTL 4, gaat het CSI-team op zoek naar de medeplichtige in de ‘Dick & Jane moorden’. De zoektocht naar een vermiste vrouw, van wie wordt gedacht dat ze nog in leven is, wordt een race tegen de klok. Dr. Langston probeert samen met Grissom het brein van de seriemoordenaar Haskell te doorgronden. Deze samenwerking verloopt zo succesvol dat Grissom Langston een baan bij het CSI-team aanbiedt. Grissom verrast Sara met het nieuws dat hij het team gaat verlaten.

CSI is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen