Bram Moszkowicz: ‘Leuk dat Winston nu presenteert’

Foto: Kastermans FotografieTopadvocaat Bram Moszkowicz vindt het leuk dat Winston Gerschtanowitz nu achter de presentatiedesk van RTL Boulevard zit. Nadat Moszkowicz er een tijdje tussenuit is geweest, keert hij in mei terug als crimedeskundige bij de showrubriek. “Een aantal weken geleden heeft men mij gevraagd terug te komen. Toen heb ik gezegd dat ik dat leuk vind, zeker nu Winston daar zit. Ze zullen nu wel flexibeler omgaan met de mogelijk- heden die ik heb, meer rekening hou- den met mijn agenda.

Moszkowicz stopte in 2007 met Boulevard. “Ik ben een tijdje geleden gestopt, omdat dat moeilijk te combineren was met de advocatuur. Nu houden ze meer rekening met mijn agenda.”

De topadvocaat vindt het leuk om de kijkers bij te leren over het strafrecht. “Het heeft ook meegespeeld bij de directie van RTL 4 dat men toch weet – ik zal niet zeggen dat ik een kijkcijferkanon ben – maar dat het toch wel hoog gewaardeerd wordt door de kijker van RTL.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen