Bram Moszkowicz: ‘Leuk dat Winston nu presenteert’

Geplaatst op wo 29 apr 2009 om 13:00

Foto: Kastermans FotografieTopadvocaat Bram Moszkowicz vindt het leuk dat Winston Gerschtanowitz nu achter de presentatiedesk van RTL Boulevard zit. Nadat Moszkowicz er een tijdje tussenuit is geweest, keert hij in mei terug als crimedeskundige bij de showrubriek. “Een aantal weken geleden heeft men mij gevraagd terug te komen. Toen heb ik gezegd dat ik dat leuk vind, zeker nu Winston daar zit. Ze zullen nu wel flexibeler omgaan met de mogelijk- heden die ik heb, meer rekening hou- den met mijn agenda.

Moszkowicz stopte in 2007 met Boulevard. “Ik ben een tijdje geleden gestopt, omdat dat moeilijk te combineren was met de advocatuur. Nu houden ze meer rekening met mijn agenda.”

De topadvocaat vindt het leuk om de kijkers bij te leren over het strafrecht. “Het heeft ook meegespeeld bij de directie van RTL 4 dat men toch weet – ik zal niet zeggen dat ik een kijkcijferkanon ben – maar dat het toch wel hoog gewaardeerd wordt door de kijker van RTL.
12 Reacties op “Bram Moszkowicz: ‘Leuk dat Winston nu presenteert’”


 1. Lies

  Helaas sluit ik me niet aan bij Brammetje ik vind Winston een enorm irritante presentator met z’n big smile, om nog maar te zwijgen over Albert.

 2. Anoniem

  Ja goed dat Bram weer terugkomt
  Shalom aleichem

 3. Jeroen

  Blij met Winston? Misschien persoonlijk dan….
  Ik vind Winston juist helemaal geen aanwinst voor het programma. Ik heb geen hekel aan hem, maar objectief gezien voegt hij weinig aan het programma toe. Het is geen persoonlijkheid, die oprecht enthousiasme of enige betrokkenheid toont, zoals presentatoren voor hem dat wel deden. Dat is ook iets wat je niet kunt léren, maar wat in je natuur moet zitten en dat mist Winston helaas. En waar is waar: hij houdt het programma draaiende in zijn rol en doet dat op zich aardig. Maar ja, hij is vervangbaar door velen zonder dat iemand het zou merken. Jammer voor een programma als Boulevard.

 4. Jen

  Ik vind Winston van alle 3 de vaste presentatoren echt de slechtste!
  Heb nooit wat gehad met hem en zal het ook nooit krijgen.
  Naar mijn mening is het een opgeblazen bal gehakt die meent dat hij heel wat is…sorry hoor.

 5. Douwe

  Goed dat Bram M. weer aanschuift en Winston G. doet het prima als host !!!

 6. Anoniem

  Winston is slecht….

 7. Tijn

  De beste presentator vind ik hem niet, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik hem dit seizoen heb zien groeien in zijn rol. Langzaam maar zeker zie ik hem ook in discussie gaan. Ik krijg trouwens steeds meer het idee dat hij het niet zo goed kan vinden met Gordon…

  Leuk dat Bram Moszkowicz weer van de partij is. Die man heeft een bepaald soort droge humor waar ik wel van gecharmeerd ben, en weet altijd zo boeiend te vertellen. Leuk!

 8. Timor

  Ik vind Winston wel een goede presentator, ze horen eerder Albert Verlinde eruit te gooien en te vervangen door Gordon. Dan vind IK het leuker.

 9. anders

  winston is een nontalent dat heeft hij gisteren weer eens bewezen in ik hou van holland, de enige die echt hersens heeft is trouwens linda de mol.

 10. Kees

  Winston doet het prima en weet zich zeker goed staande te houden naast een Albert of een Gordon.

 11. Anoniem

  Winston past prima in het profiel van boulevard. Wellicht niet de beste presentator op de televisie, zeker niet. Desondanks zijn er maar weinig mensen die bij boulevard passen. Kijk ook naar die andere presentatrice, Lieke geloof ik. Dat is toch een schande voor de Nederlandse televisie.

 12. Erik

  Winston heeft op tv geen karakter. Een buitengewoon fletse presentator. Een verademing dat Humberto Tan er nu weer is!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.