Grey’s Anatomy en Verborgen Gebreken vormen tv-avond

Het vijfde seizoen van Grey’s Anatomy en de nieuwe serie Verborgen Gebreken vormen vanaf deze week de nieuwe maandagavond van NET 5. Waar Grey’s Anatomy in het ziekenhuis plaatsvindt, duikt Verborgen Gebreken in de make- laarswereld van Amsterdam-Zuid. “Het bedrijf wordt gerund door rivaliserende zussen Noor (Ricky Koole) en Puck (Jennifer Hoffman), de egocentrische Joep (Frederik Brom), Bram (Egbert Jan Weeber) en de nieuwkomer Mouna (Maryam Hassouni).”

Grey’s Anatomy keert terug met de vierde aflevering uit seizoen vijf. Hierin roept Bailey de hulp in van iedereen voor een zogenaamde domino-operatie, waarbij 12 niertransplantaties tegelijk zullen plaats vinden. Derek krijgt alle credits voor het onderzoek naar hersentumoren, dat hij samen met Meredith heeft uitgevoerd. Lexie hoopt dat George haar ziet staan en Mark geeft een wanhopige Callie raad op het gebied van seks. “In Nederland is de serie ook een blijvend succes: afgelopen najaar stemde gemiddeld maar liefst 25,4 % van de kijkers, in de voor NET 5 belangrijke doelgroep Vrouwen 20 – 34, ten tijde van Grey’s Anatomy af op de zender.”

In de eerste aflevering van Verborgen Gebreken wordt duidelijk hoe de verhoudingen binnen Apollo Makelaardij liggen. Noor en Puck zijn de dochters van de baas, Bob Rademaker (Jeroen Krabbé), en zijn als water en vuur. Noor is een innemende en emotionele makelaar die kopers en verkopers perfect aanvoelt, waardoor ze geen trucs hoeft te gebruiken. Puck wordt daarentegen de ‘queen of tricks’ genoemd. Als jongste van de twee zussen heeft ze een sterke drang om zich te bewijzen en is ze gedreven om de hoogste omzet van het bedrijf binnen te halen.

Grey’s Anatomy is om 20.30 uur te zien, Verborgen Gebreken volgt daarna.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen