Viktor Brand wil meer primetime programma’s

Viktor Brand (38) wil vaker primetime-programma’s presenteren. Dat vertelt hij in De Coen & Sander Show. Op dit mo- ment presenteert hij samen met Nance De Verbouwers XXL. “Ja, dolgraag. Dit is natuurlijk een fantastisch uitstapje voor mij. Ik vind Shownieuws nog steeds heel erg leuk om te doen, maar ik ben wel heel eerlijk dat ik meer wil. Dit is wat dat betreft een fantastische kans. Ik heb door de jaren heen al wel andere dingen gedaan. Ik vind het heel leuk om een keer de studio uit te zijn.

Op dit moment is Nance nog niet op volle sterkte te zien in De Verbouwers XXL. “Ze doet het nu nog rustig aan. Na haar zwangerschapsverlof, vanaf eind maart, sluit ze zich volledig bij me aan. Ze zit er nu al wel in, maar nog niet zoveel als straks gaandeweg het programma“, vertelt Brand op de radio.

Het is nog niet bekend hoe De Verbouwers XXL wordt afgesloten. “Dat zit nog een beetje in de pen. We gaan eerst alle twaalf de provincies af. Daar komt dus steeds één winnaar uit. Aan het einde hebben we dus twaalf winnaars. En of die landelijke finale dan plaatsvindt in een liveshow of dat we dat gewoon lekker op locatie gaan doen – wat ik eigenlijk wel heel lekker vindt – dat weten we nog niet. Maar het is eigenlijk niet heel belangrijk. Er komt uiteindelijk een winnaar uit en die wint een gedeelte van zijn verbouwingsbudget terug.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen