Frans Bauer verbaasd over boze Henk Poort

Geplaatst op za 28 feb 2009 om 12:02Frans Bauer vindt het merkwaardig dat Henk Poort zijn Bananasplit-grap niet op de buis wil hebben. “Op het moment dat ik tevoorschijn kwam, reageerde Henk heel leuk“, vertelt Bauer in De Telegraaf. Henk Poort had een interview bij een radiozender, maar hij kreeg heel andere vragen dan hem van tevoren was verteld. Frans: “Achteraf heb ik van de redactie begrepen dat hij het filmpje niet op de buis wil hebben. Maar dat hoort ook een beetje bij Bananasplit. Ook met Ralph Inbar kwam dat vaak voor.


9 Reacties op “Frans Bauer verbaasd over boze Henk Poort”


 1. Campingzender6

  Waaarom worden die namen in godsnaam naar buiten gebracht?

 2. marco

  Reactie op Campingzender6:
  Als je een advocaat in de arm neemt om het filmpje van de buis te houden werk je erg mee om je naam naar buiten te brengen.

 3. E. Hartsema

  Discreet zijn ze kennelijk niet bij de TROS als je niet bij de “Grootste Familie” wil horen.

 4. Bonker

  Om heel Nederland te laten weten dat er in de categorie “bekende Nederlanders” ook een heleboel laffe honden rondlopen. Wel de lusten (drank, aandacht, vrouwen met grote tieten), maar niet de lasten (één keertje in de zeik genomen).

  Het feit dat Jan Keizer (beroeps Volendammer) een tv-ploeg voor zijn deur ontmaskerde, dáár hoor je de TROS dan weer niet over. Terwijl ze dát juist zouden moeten uitzenden.

 5. jen

  Alweer zo’n zieligerd wat de rest van nederland niet wil laten zien dat ook zij maar menselijk zijn…Tjonge jonge…lekker kinderachtig hoor.

 6. Captain Jack Sparrow

  Niemand wacht op Frans Bauer en z’n shit programma.

 7. Captain Jack Sparrow

  Ik heb het over mensen die mee moeten doen. Hoeveelste persoon is het nou al die er geen zin in heeft?

 8. Anoniem

  Reactie op Captain Jack Sparrow: valt reuze mee, Toen Chris Zeegers in het nieuws kwam werd al gezegd dat er nog twee namen waren, eentje lekte vorige week uit dat was Karin Bloemen en dit is de tweede naam, Henk Poort, in totaal 3 dus en het staat die mensen vrij om al dan niet toestemming voor uitzending te geven. Waarom moet BN’er zijn automatisch samenhangen met het prima vinden dat elke grap die met je wordt uitgehaald in een goedbekeken amusementsprogramma wordt vertoond?

  Vraag me trouwens af waarom mensen hier dergelijke programma’s altijd af moeten zeiken enkel omdat ze op de PO te zien zijn? MWDL, Bananasplit etc etc maar vervolgens zitten mensen wel massaal te kijken, 2,1 miljoen voor MWDL wekelijks, 3 miljoen voor de eerste twee van Bananasplit en vorige week door het carnaval minder maar toch nog 2,3 miljoen, kortom kijkcijfers waar de commercieeltjes met 98% van hun programmering enkel van kunnen dromen. Zouden dezelfde programma’s op RTL te zien zijn zouden mensen hier lyrisch worden maar ja, RTL heeft het in het weekend te druk met herhalen dus dat zal niet gebeuren maar toch vraag je je dan af als mensen hier altijd zo veelvuldig zitten te zeiken over die programma’s op de NPO, waarom ze dan vervolgens wel wekelijks zitten te kijken, wees dan trouw aan het zo onterecht bejubelde RTL en ga die herhalingen zitten kijken tot je er kotsmisselijk van word, je hebt er alle tijd voor want tja de NPO zend immers toch ‘shitprogramma’s’ uit.

 9. mark

  Ik denk dat al die lui als Chris Zegers, Karin Bloemen en Henk Poort zich gewoon te groot voelen voor Frans Bauer; ze willen niet met zo’n campinggast geassocieerd worden. Van Ralph Inbar hadden ze het misschien nog gepikt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.