TROS wil nieuw seizoen Bananasplit

Geplaatst op Fri 20 Feb 2009 om 11:37De TROS wil een nieuw seizoen van de verborgencamerashow Bananasplit gaan maken. Dat laat de TROS vandaag weten in De Volkskrant. De comeback van Bananasplit boeit meer dan drie mil- joen kijkers. Programmaleider Gerard Baars verwacht Frans Bauer opnieuw te kunnen te strikken als presentator. “Hij belt de redactie vier keer per dag en ver- kneukelt zich in de vergadering al over hoe de grap straks uitpakt. Ondanks dat hij enorm druk is, kun je ervan uitgaan dat hij dat nog een seizoen gaat doen.


5 Reacties op “TROS wil nieuw seizoen Bananasplit”


 1. SBS less

  lijkt me logisch

 2. K.Baal

  Ja,logisch natuurlijk.Een kijkcijferkanon eerste klas,dus dat gaat voorlopig nog wel even door.Alles gaat om de kijkcijfers ,dus koesteren die hap.

 3. Aidan

  Flauw programma!

 4. Tim20

  Leuk artikel van Evert Santegoeds over Shownieuws: http://www.mediacourant.nl/?p=371
  en nu staat hij er dood leuk gewoon bij 2/3 dagen in de week

 5. Anonymous

  Jammer dat dit niet grappige porgramma wordt voortgezet.
  Overigens heeft Karin Bloemen, nadat Chris Zegers het uitzenden van zijn “grap” heeft verboden, ook te kennen gegeven aan de TROS dat ze niet wil dat het materiaal met haar uitgezonden wordt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.