Tina Nijkamp: ‘Gerard blijft talentenjachten doen’

Gerard Joling blijft gewoon het gezicht van Popstars. Dat zegt programmadirec- teur Tina Nijkamp van SBS 6 in een interview met De Volkskrant. Joling zei deze week wel klaar te zijn met talenten- shows, maar daar wil Nijkamp niet van horen. “We proberen een nieuw passend programma voor hem te vinden. Maar wel náást zijn huidige succesnummers als Wie Ben Ik? en Popstars. Die blijft hij gewoon doen“, zegt ze. Op 21 maart start Holland’s Got Talent. “Waar Joling heel erg veel zin in heeft.

Tina Nijkamp is samen met het productiebedrijf van Paul de Leeuw druk op zoek naar een nieuw programma voor Gerard Joling. Nijkamp beaamt dat Joling de straat op moet, zoals De Leeuw opperde. “Niets is nog zeker, maar wel zeker is dat hij heel goed met mensen kan omgaan. Hij is altijd zichzelf, heel echt, en dat is bijzonder in de tv-wereld. Ik ben dol op Gerard.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen