Tina Nijkamp: ‘Gerard blijft talentenjachten doen’

Geplaatst op vr 27 feb 2009 om 12:42Gerard Joling blijft gewoon het gezicht van Popstars. Dat zegt programmadirec- teur Tina Nijkamp van SBS 6 in een interview met De Volkskrant. Joling zei deze week wel klaar te zijn met talenten- shows, maar daar wil Nijkamp niet van horen. “We proberen een nieuw passend programma voor hem te vinden. Maar wel náást zijn huidige succesnummers als Wie Ben Ik? en Popstars. Die blijft hij gewoon doen“, zegt ze. Op 21 maart start Holland’s Got Talent. “Waar Joling heel erg veel zin in heeft.

Tina Nijkamp is samen met het productiebedrijf van Paul de Leeuw druk op zoek naar een nieuw programma voor Gerard Joling. Nijkamp beaamt dat Joling de straat op moet, zoals De Leeuw opperde. “Niets is nog zeker, maar wel zeker is dat hij heel goed met mensen kan omgaan. Hij is altijd zichzelf, heel echt, en dat is bijzonder in de tv-wereld. Ik ben dol op Gerard.


9 Reacties op “Tina Nijkamp: ‘Gerard blijft talentenjachten doen’”


 1. Owen

  Weer zo’n nep rel.

 2. Flip

  Ik zei het toch al, hij gaat noooooooooit ophouden met talentenjachten en SBS al helemaal niet(net zomin als RTL niet!)

 3. Tsja

  En ze zegt ook dat Jensen niet welkom is bij SBS6, check weblog Volkskrant, http://www.vk.nl/mediablog

 4. Balkenende

  Productiebedrijf van Paul de Leeuw????? Ook een manier om de Balkenendenorm te omzeilen!

 5. M

  en de machine voor hgt draait alweer..
  pu-bli-ci-teit

 6. Elwin

  Jammer dat Jensen nergens meer terecht kan. Toch altijd een leuke talkshow geweest, onlangs het hele lage niveau van het programma…

  En je hoeft niet per sé naar SBS te kijken. Laat ze lekker doen met hun talentenjachten, ik kijk vanavond naar de Dik Voor Mekaar Show… en stiekem is X-factor ook een geweldig programma!

 7. mark

  Succesnummer Wie Ben Ik? :lol:

 8. Bart V.

  Het lijkt wel omgekeerde wereld. De presentator zegt zelf dat hij er geen kracht meer voor heeft en mevrouw Nijkamp zegt daar helemaal geen boodschap aan te hebben. Nu is het wel zo dat zonder dit talent uit Skagen er niet veel overblijft van dat hele SBS. Nou ja, Peter R. de Vries en voor de honderdste keer de 25, wegmisbruikers, smaakpolitie en andere ongein.

 9. RTL Less

  Misschien is Nederland wel klaar met die talentenshows vandaag of morgen zou ze dan hetzelfde zeggen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.