Lieke van Lexmond: ‘Dancing with the Stars echt te gek’

Lieke van Lexmond vindt het “helemaal te gek” dat ze gevraagd is voor de presentatie van Dancing with the Stars. Dat vertelde Van Lexmond vanmorgen op Radio 538. Van Lexmond zal aan de zijde van copresentator Beau van Erven Dorens staan. Toch is het volgens de actrice nog niet honderd procent zeker. “Ik weet helemaal nog niet wanneer het gaat beginnen, dus het is allemaal iets sneller naar buiten gekomen dan zou moeten. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het fantastisch is.

RTL Boulevard maakte donderdag bekend dat Van Lexmond de nieuwe presentatrice is. “Ik zag het gisteren bij RTL Boulevard. Ik ben inderdaad benaderd door RTL 4. Ik vind het natuurlijk helemaal te gek om dat te gaan doen. Maar we hebben helemaal nog niets getekend of op papier staan. Maar het is super leuk om deze uitdaging aan te gaan. Ik zeg volmondig ‘ja’ op deze aanbieding.”

Van Lexmond vindt Dancing with the Stars erg goed bij haar passen. “Ik heb zelf ook meegedaan aan Dancing with the Stars. Ik vind Dancing een ontzettend leuk programma en ik ben gek op dansen. Wat dat betreft is het wel een programma dat op mijn lijf geschreven is.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen