SBS Shownieuws leent camera aan RTL Boulevard

Geplaatst op do 26 feb 2009 om 13:21Foto: RTL/SBS ElvinDat er niet alleen rivaliteit heerst tussen RTL Boulevard en Shownieuws, bleek woensdag in het Vlinderpaviljoen van Artis. Daar reikte TNT Post de eerste serie vlinderpostzegels uit aan Vlinder, de dochter van Antonie Kamerling en Isa Hoes. Toen de camera van Boulevard het begaf, schoot Shownieuws te hulp. Onze camera kon niet tegen de warmte en toen hebben we de camera van Shownieuws mogen gebruiken om dit interview te mogen doen. Chapeau. Lief, hè“, zei Albert Verlinde in Boulevard.


9 Reacties op “SBS Shownieuws leent camera aan RTL Boulevard”


 1. Captain Hook

  Het verval bij RTL zet zich voort… nu begeven de camera’s van Bouelvard het al…

 2. Yor

  Boulevard maakt steeds meer gebruik van dv-camera’s… ziet er erg cheap uit… dit is hun verdiende loon.

 3. Ik ben het soms

  Reactie op Yor: Ach dat doen ze bij BNN al jaren en daar is niets mis mee hoor.

 4. Tim

  Ik, als RTL-fan, vind dit een zeer vriendelijk gebaar van Shownieuws!

 5. Just Me

  Dat geeft maar weer aan hoe vriendelijk RTL Boulevard is om dat toch even te melden…. tenzij shownieuws dat bij ze heeft afgedwongen :P ;)

 6. Anoniem

  een heel vriendelijk gebaar van shownieuws.het boelevard dat altijd voor niet betaalde items waar sbs wel voor betaald heeft stiekem niet schiek naar toe gaan.en dan toch heel aardig reageren voor al dat onfatsoen.

 7. RTL Less

  In ruil ervoor mag Shownieuws een keer het presentatietalent Albert lenen. :lol:

 8. Sven

  erg netjes ja ! Ik denk dat beide cameraploegen mekaar natuurlijk regelmatig zien, ondanks dat je voor n andere zender werkt schep je toch n soort band. Je vist in dezelfde vijver tenslotte.

 9. Anoniem

  Reactie op Sven: nou, de vijver van Boulevard is toch een stuk groter met Royalty, Lifestyle & Crime, dus niet alleen maar entertainment

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.