Ook André van Duin past Huijbregts-persiflage aan

Geplaatst op do 26 feb 2009 om 13:48

Foto: Roy BeuskerAndré van Duin gaat zijn persiflage van Marc-Marie Huijbregts voor het nieuwe programma De Dik Voormekaar Show opnieuw opnemen. Dat vertelde André van Duin woensdagavond in De Wereld Draait Door. Marc-Marie zette onlangs na tien jaar zijn pruik af, waardoor de al opgenomen persiflage niet meer klopte. Eerder kampte Carlo Boszhard met hetzelfde probleem voor zijn show De TV Kantine. Het kost André van Duin veel extra tijd: “Ik moet het nu helemaal opnieuw gaan opnemen.

De persiflage van Marc-Marie moet volgens André van Duin wel kloppend zijn. “Ik ben Marc-Marie dankbaar, want ik moet hem morgen weer helemaal opnieuw gaan opnemen. Hij was klaar, mét haar. Dus nu heb ik hem moeten veranderen. Nu gaat hij dus met en zonder haar doen. We doen de parodieën altijd op een milde manier. Ik doe ook Herman den Blijker en Hugo Borst. Hij doet het samen met Maarten van Rossem en Johan Derksen. Met z’n drieën komen die naast elkaar. Een vrolijk stel.

Van Duin verwacht hoge kijkcijfers voor de eerste uitzending, komende vrijdag 27 februari. “Twee miljoen kijkers? Ja oke, maar bij uitzending twee en drie moeten die twee miljoen kijkers er ook nog zijn. Natuurlijk zullen we vrijdag best veel kijkers hebben, want iedereen is nieuwsgierig wat het dan is. We hebben heel veel publiciteit, ook met De Balletjes van de Koningin. Iedereen weet dat de show komt, dus veel mensen zullen uit nieuwsgierigheid kijken. Maar wat er dan overblijft...”

De persiflages van Carlo Boszhard en Irene Moors in De TV Kantine zijn vanaf vrijdag 20 maart wekelijks te zien op RTL 4.
9 Reacties op “Ook André van Duin past Huijbregts-persiflage aan”


 1. Joost

  Dus nu krijgen we iedere vrijdag een persiflage van Marc-Marie van André van Duin én van Carlo Boszhard. Lullig voor de TV Kantine, dat later begint.

 2. D@@N

  Ik vrees dat de X Factor en de Nieuwe Uri Geller zware klappen zullen gaan krijgen…

 3. SBS less

  Dat totaal niet grappige ventje met dat hoge stemmetje is nogal een gewild exemplaar om na te doen.

 4. mark

  Minimaal 2 miljoen zei Matthijs in DWDD, en dat zei ie ook van Bananasplit wat uiteindelijk meer dan 3 miljoen werd. Dat gaat Van Duin ook zeker halen, daarna zakt het naar 2,3 miljoen.

 5. Captain Jack Sparrow

  Ja vooral oudere kijkers… dus denk niet dat RTL of SBS erg veel last ervan zullen hebben.

 6. mark

  Reactie op Captain Jack Sparrow: SBS heeft toch behoorlijk last van Bananasplit op zondag.

 7. Anoniem

  Reactie op mark: RTL4 scoorde zondag anders lager dan SBS6 dus om nou te zeggen dat alleen SBS6 er last van heeft….

  Reactie op Captain Jack Sparrow: Onzin, Dik Voor Mekaarshow is een familieprogramma. De oudere kijkers zitten in het weekend weer bij RTL waar ze week in week uit hun bejaardenprogrammaatjes krijgen voorgeschoteld met fossiel Ron Brandsteder in Laat ze maar Lachen, de drie miljoenste herhaling van Baantjer, Van Der Vorst ziet Sterretjes en als geheugentraining twee dagen later al weer de herhaling, ook op prime time..

  Eigenlijk wel grappig, mensen vinden hier Tineke Schouten familie-vermaak voor het hele gezin en André van Duin voor de oudere kijkers en dat terwijl Tineke Schouten veel grappen eh ‘leent’ van Van Duin en het hele idee van Sketches van hem heeft afgekeken (wat ze zelf ook wel eens heeft verteld). Maar ja, André van Duin is op de publieke omroep hè, dus is het voor oudere mensen, heel raar toen hij op RTL eindeloos werd herhaald werd zelfs de 4e herhaling hier nog de hemel ingeprezen want tja, er staat een RTL4 logo in beeld hè, dus dan MOET je het wel goed vinden, maar ga het dan niet ineens afzeiken als het op een andere zender is

 8. RTL Less

  X-Factor en Uri hebben hier geen last van daar kijken jongeren naar.
  Die Van Duin is van de vorige generatie en die Dik Voormekaar show helemaal.

 9. D@@N

  Ik heb stukjes gezien van aanstaande André van Duin, maar ik vond het eigenlijk helemaal niet meer zo grappig. Ik ben benieuwd of Van Duin de verwachtingen waar kan maken…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.