Ook André van Duin past Huijbregts-persiflage aan

Foto: Roy BeuskerAndré van Duin gaat zijn persiflage van Marc-Marie Huijbregts voor het nieuwe programma De Dik Voormekaar Show opnieuw opnemen. Dat vertelde André van Duin woensdagavond in De Wereld Draait Door. Marc-Marie zette onlangs na tien jaar zijn pruik af, waardoor de al opgenomen persiflage niet meer klopte. Eerder kampte Carlo Boszhard met hetzelfde probleem voor zijn show De TV Kantine. Het kost André van Duin veel extra tijd: “Ik moet het nu helemaal opnieuw gaan opnemen.

De persiflage van Marc-Marie moet volgens André van Duin wel kloppend zijn. “Ik ben Marc-Marie dankbaar, want ik moet hem morgen weer helemaal opnieuw gaan opnemen. Hij was klaar, mét haar. Dus nu heb ik hem moeten veranderen. Nu gaat hij dus met en zonder haar doen. We doen de parodieën altijd op een milde manier. Ik doe ook Herman den Blijker en Hugo Borst. Hij doet het samen met Maarten van Rossem en Johan Derksen. Met z’n drieën komen die naast elkaar. Een vrolijk stel.

Van Duin verwacht hoge kijkcijfers voor de eerste uitzending, komende vrijdag 27 februari. “Twee miljoen kijkers? Ja oke, maar bij uitzending twee en drie moeten die twee miljoen kijkers er ook nog zijn. Natuurlijk zullen we vrijdag best veel kijkers hebben, want iedereen is nieuwsgierig wat het dan is. We hebben heel veel publiciteit, ook met De Balletjes van de Koningin. Iedereen weet dat de show komt, dus veel mensen zullen uit nieuwsgierigheid kijken. Maar wat er dan overblijft...”

De persiflages van Carlo Boszhard en Irene Moors in De TV Kantine zijn vanaf vrijdag 20 maart wekelijks te zien op RTL 4.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen