Beproefd BNN-format krijgt vervolg: Dennis vs Valerio

Geplaatst op Thu 26 Feb 2009 om 12:52Foto: Manon van der ZwaalDennis Storm en Valerio Zeno gaan de strijd met elkaar aan in de nieuwe serie Dennis vs Valerio van BNN. Op zondag 12 april begint het programma op Neder- land 3. Dat heeft BNN bekendgemaakt. “Het begon ooit met Bridget vs Katja. Toen werd het Katja vs de Rest. De vorige reeks was met Ruben vs Sophie. Nu komt er een race tussen twee man- nelijke boegbeelden van BNN. De twee BNN-presentatoren zullen met elkaar de strijd aangaan om er voor altijd achter te komen wie nou écht de man is bij BNN.


TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.