Robert ten Brink definitief presentator Laat Ze Maar Lachen

Geplaatst op do 26 feb 2009 om 14:21Foto: RTLRobert ten Brink is definitief voorgesteld als de nieuwe presentator van Laat Ze Maar Lachen. Dat blijkt uit een uiting van RTL 4 aan haar adverteerders (zie foto). De eerste uitzending van de nieuwe Laat Ze Maar Lachen is op zaterdag 18 april om 20.40 uur, direct na Zeg ‘Ns AAA. “Wij hebben niets bekendgemaakt“, beweert een zegsman van RTL. Volgens hem is de knoop nog niet doorgehakt. De woordvoerder wil niet zeggen waarom Ron Brandsteder na jarenlang succes aan de kant wordt geschoven.


31 Reacties op “Robert ten Brink definitief presentator Laat Ze Maar Lachen”


 1. M

  ach ja
  robert of ron
  beide vol rimpels, buikje
  en buitenechtelijke kinderen

 2. Joost

  Schande van RTL. Omdat Ron Brandsteder te oud is, wordt hij nu vervangen door een andere presentator. Erland Galjaard heeft een keer in RTL Boulevard gezegd dat Robert ten Brink wél op RTL kan, omdat hij er energieker dan zijn leeftijd uitziet.

 3. Mike

  Schande van RTL. Ik denk ook niet dat dit goed is voor het imago van Robert ten Brink, als Laat Ze Maar Lachen uiteindelijk op televisie komt. Ik vraag me af of hij daar uberhaupt bij stil staat.

 4. Anoniem

  Hoezo een schande? Ron Brandsteder heeft al jaren geen contract meer bij RTL! En RTL heeft al genoeg presentatoren, en Robert ten Brink is een goede keuze voor dit programma.

 5. Mike

  Het is wel degelijke en schande van RTL. Ron Brandsteder was jarenlang het enige gezicht van Laat Ze Maar Lachen en mede door hem is het zo een groot succes geworden. Wat maakt het uit dat hij niet onder contract staat? Sylvana Simons staat ook niet onder contract bij RTL. Moet Robert ten Brink dan ook opeens Char gaan presenteren?

 6. mark

  Ron moet naar SBS 6! Hup, Tina! Binnenhalen, en dan Honeymoonquiz & Moppentoppers terug!

 7. Rick Bosveld

  Reactie op mark: jij bent echt gek denk je dat sbs oude presentatoren wil binnenhalen!!

 8. Anoniem

  Dat plaatje zegt helemaal niets! Zo stond Irene Moors een tijd geleden (in net zo’n document) afgebeeld bij De Naakte Waarheid, maar was het Daphne Dekkers die het presenteerde.

 9. Anoniem

  Reactie op Anonymous:

  Die bovenste kleine plaatjes (waar Robert 4 keer naast elkaar staat), die zeggen inderdaad niets. Maar Robert staat ook 2 keer groot in het midden van de pagina, en dat zegt wel degelijk wat.

 10. Anoniem

  Jongens maak je toch niet druk, je gaat Ron Brandsteder nog jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren zien met Laat ze Maar Lachen bij RTL of denken jullie serieus dat RTL die oude bandjes nu echt voorgoed opbergt? Welnee die komen nog minstens 10x voorbij, vergeet niet dat RTL de naam van Nationaal Herhaalkanaal hoog moet houden, er zullen in de toekomst nog talloze zaterdagavonden komen die op prime time gevuld moeten worden met goedkope herhalingen, dus geen nood, de komende 10 jaar blijf je Ron nog gewoon zien

 11. BK

  ROBERT TEN BRINK IS 10X ZO GOED ALS RON… ‘k kan niet tege die man

 12. Captain Jack Sparrow

  Reactie op Joost:

  Hoezo schande hij werkt toch niet meer voor RTL?

  Denk je dat presentatoren eeuwig op TV blijven?

 13. mark

  Reactie op Rick Bosveld: Wat doet Patty Brard dan daar? En Gerard Joling?

 14. Allard

  ja hup Tina, wat een stunt Ron en Henny naar sbs6,zet ze om en om in shownieuws,Henny de miniplaybackshow of de Soundmixshow terug en Rons Honeymoon en Moppentoppers………………………..sbs6 de familiezender!

 15. mark

  Henny zit al bij de EO!

 16. Arjan

  De showbizzkwiz zou ook goed bij sbs passen…

 17. Tim20

  Reactie op Allard: Haha, Ron en Henny in Shownieuws? Dat zie ik van m`n leven nog niet gebeuren. Ik denk dat Ron iets met Andre gaat doen bij de Tros. Misschien kan Ron wel (als man van het volk) voor SBS gaan werken, ja. Maar niet in Shownieuws……….

 18. el-g

  ik zie Ron nog wel bij de TROS programma’s presenteren. Daar hebben ze niet echt een groot amusementsprogramma presentator, Bauer en Smit niet meegerekend.

 19. Rick Bosveld

  Reactie op mark: hebben die ooit ECHT goede progamma’s gemaakt op rtl eerder een realife soap dan een progamma op prime time

 20. Erik

  Jammer zeg!. Dus er komen dan blijkbaar ook maar 7 afleveringen van ik hou van holland

 21. Fleur

  Lieke van Lexmond gaat Dancing with the Stars doen..Belachelijk!

 22. Mart

  Kijk dat is nou weer wel leuk. Lieke van lexmond wordt presentatrice van dancing with the stars. Vond haar bij boulevard al erg leuk. Met Beau lijkt me een goede keus al baal ik nog steeds dat ron dit programma niet meer mag blijven doen.

 23. Rick Bosveld

  het wordt beau en lieke net bij boulevard gehoord

 24. Fleur

  Een grote fout! Waarom moet alles jong met grote borsten zijn? In UK en Amerika is het duo ook een oudere man met een jongere vrouw, vanwaar Ron eruit gooien…En Sylvana, zij deed het toch hartstikke leuk!

  RTL wordt zowiezo veel te blank. Er zijn 0% buitenlandse presentatoren in dienst! Schandalig!

 25. Mart

  Reactie op Fleur: Hoe bedoel je dat nou weer? is sylvana geen nederlandse ofzo. Denk dat ik wel een idee heb wat je bedoelt (maar vreemd dat je het zo stelt) en het klopt niet zie John williams, humberto Tan.

 26. Fleur

  Ik bedoel: Van oorsprong buitenlandse presentatoren. Met John en Humberto heb je een punt, maar qua vrouwen is het allemaal blond en jong…(kom niet aan met Irene Moors en Linda de Mol, want zij kunnen gewoonweg niet af geserveerd worden)

 27. Mart

  Vind persoonlijk Beau, martijn,linda, carlo en irene de toppers van rtl maar sommige zijn de laatste tijd wel erg veel op de buis. Onder leiding van fons nog erg weinig op tv voor de klasse die ze hebben maar nu juist veel te veel, iets meer variatie mag wel. In iedergeval geen wendy van dijk maar een top talent als lieke. Lieke en elize zijn in mijn ogen 2 toekomstige toppers van rtl.

 28. Mart

  Mei-Juni van rtl4 begint nu ook vorm te krijgen.
  Laten we eens een gokje wagen:
  ( mei en juni lijken de maanden dat rtl eens wat uitprobeerd als je ook vorig seizoen meeneemt)
  ma:
  20.30 CSI
  21.30 Bones

  Di:
  20.30 ik begin voor mezelf
  21.30 Herrie aan de horizon

  woensdag:
  20.30 S.O.S Sonja
  21.30 Robert Pino: angstvanger

  Donderdag:
  20.30 Getild
  21.30 Derk ogilvie

  Vrijdag:
  20.30 Dancing with the stars ( denk nu op 1 avond tot 22.30 met uitslag erachteraan. Ze gaan het amusement op de vrijdag vasthouden denk ik)

  Zaterdag:
  Natuurlijk in mei laat ze maar lachen maar verder?? misschien een nieuw programma voor wendy van dijk?

  Zondag:
  Films

  Veel sterren als carlo,irene,linda,martijn en dergelijk zien we denk ik pas weer terug in het najaar. of 1 hiervan is mischien wel de presentator van ik begin voor mezelf.

 29. Tim

  Weetje wat zo raar is? Dit staat op Wikipedia:

  Nadat presentator Brandsteder op 10 september 2007 zijn prijs ‘Meest Irritante Lachsalvo Allertijden’ in ontvangst nam, besloot RTL de goedlachse Brandsteder voorgoed van de buis te halen. Brandsteder zei in een persbericht dat hij hier niet van gediend was: “Dit had ik nooit zien aankomen, ik heb mijn charismatische lachsalvo altijd als vriendelijk en populair beschouwd. Blijkbaar komt dit niet bij iedereen zo over, helaas”, lichtte hij toe.

  Verklaring gevonden? Dus behalve zijn leeftijd speelt dat stomme prijsje ook nog mee.

 30. Chiel

  Reactie op Tim: Als je alles gelooft wat je leest kun je beter niet lezen. (gequote uit Dawson’s Creek). Alles wat op Wiki staat hoeft niet waar te zijn. En NATUURLIJK is ‘ie daarom niet opnieuw aangenomen, het is gewoon goedkoper voor RTL.

 31. Anoniem

  Reactie op Tim: Ach er staat hem nog een gastrolletje te wachten in De Dik Voormkaar Show van André van Duin en dan wordt het denk ik ook tijd om eens aan het pensioen te denken ;) Voor het geld hoeft ie het sowieso niet te doen, Brandsteder heeft vele miljoenen door zijn TV historie maar ook door de verkoop van het bedrijf van zijn vader: Brandsteder Electronics, de Nederlandse importeur van alle Sony apparatuur (daarom zag je hem in het verleden bij de Showbizzquiz vaak Sony spullen weggeven, konden ze lekker voordelig aankomen ;)) maar die verkoop heeft ook genoeg opgeleverd dus het is niet zo dat hij in financiele nood komt ofzo. Alleen jammer dat er omroepen zijn die denken dat zijn zoon ook ‘talent’ heeft, is vader Brandsteder eindelijk van de buis, komt die kloon ervoor in de plaats ;)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.