Joling en Brandsteder op het doek bij Omroep MAX

Gerard Joling en Ron Brandsteder zijn twee van de sterren die geportretteerd worden in het derde seizoen van Sterren op het Doek. De derde serie van het programma met Hanneke Groenteman gaat op donderdag 28 mei van start bij Omroep Max op Nederland 2. “Wij zijn blij dat we – gezien het succes van de eerste twee edities – weer een nieuwe serie Sterren op het Doek gaan maken met Hanneke Groenteman. Dit wordt inmiddels een evergreen van MAX“, zegt directeur Jan Slagter.

Het derde achtereenvolgende seizoen van het succesvolle programma Sterren op het Doek wordt wederom in samenwerking met de BankGiro Loterij gemaakt. De serie bestaat uit zes nieuwe afleveringen. Verder zal MAX twee herhalingen uitzenden van vorig seizoen, te weten Paul de Leeuw en Guus Hiddink.

Evenals voorgaande jaren zal Hanneke zes bekende Nederlanders interviewen, terwijl deze worden geportretteerd door telkens drie verschillende kunstenaars. Na iedere aflevering zullen de kunstwerken worden geveild voor het goede doel en in de zomer worden tentoongesteld middels een reizende tentoonstelling. “Ook dit jaar is er weer een prachtige lijst met Bekende Nederlanders samengesteld, zoals Ron Brandsteder, Neelie Smit en Gerard Joling“, aldus Jan Slagter.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen