Joling en Brandsteder op het doek bij Omroep MAX

Geplaatst op do 26 feb 2009 om 14:16

Gerard Joling en Ron Brandsteder zijn twee van de sterren die geportretteerd worden in het derde seizoen van Sterren op het Doek. De derde serie van het programma met Hanneke Groenteman gaat op donderdag 28 mei van start bij Omroep Max op Nederland 2. “Wij zijn blij dat we – gezien het succes van de eerste twee edities – weer een nieuwe serie Sterren op het Doek gaan maken met Hanneke Groenteman. Dit wordt inmiddels een evergreen van MAX“, zegt directeur Jan Slagter.

Het derde achtereenvolgende seizoen van het succesvolle programma Sterren op het Doek wordt wederom in samenwerking met de BankGiro Loterij gemaakt. De serie bestaat uit zes nieuwe afleveringen. Verder zal MAX twee herhalingen uitzenden van vorig seizoen, te weten Paul de Leeuw en Guus Hiddink.

Evenals voorgaande jaren zal Hanneke zes bekende Nederlanders interviewen, terwijl deze worden geportretteerd door telkens drie verschillende kunstenaars. Na iedere aflevering zullen de kunstwerken worden geveild voor het goede doel en in de zomer worden tentoongesteld middels een reizende tentoonstelling. “Ook dit jaar is er weer een prachtige lijst met Bekende Nederlanders samengesteld, zoals Ron Brandsteder, Neelie Smit en Gerard Joling“, aldus Jan Slagter.
3 Reacties op “Joling en Brandsteder op het doek bij Omroep MAX”


 1. Tim

  Nieuwswaarde 0, maar goed.
  Wanneer gaat deze enge, lelijke foto van Joling er nou eens uit en komt er een betere voor in de plaats?

 2. Anoniem

  Hoezo nieuwswaarde 0? Als het over een Rtl of Sbs-programma gaat is het wel nieuws en bij Max niet?

 3. Allard

  dat schilderij van Tim is mislukt,maar dat geeft niets want niet een omroep wilde het sowieso hebben…………..gek hé Tim zomaar een vreemde die dit over jou schrijft? en dat doe jij nou altijd over bn ers,flauw eigenlijk hé,ik bedoel van jou dus
  Allard

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.