Humberto Tan: ‘Nieuw programma spin-off van De Reünie’

Geplaatst op do 26 feb 2009 om 15:42

Het nieuwe programma Team van Toen met Humberto Tan is eigenlijk een kruising van Klasgenoten en De Reünie, maar dan met sporters. Dat vertelde Humberto vanmorgen op Radio 538. Op donderdag 19 maart beleeft Team van Toen om 22.30 uur zijn première. “Het is een soort mix van Klasgenoten en De Reünie, maar dan met sporters. Dat mag je niet zeggen, maar uiteindelijk is het wel zo. Er zijn acht afleveringen met acht sporters, waarmee we naar een oud team van hen teruggaan.”

In iedere aflevering staat één sporter centraal. “Dan praat je onder meer over Arnold Vanderlyde, Leontien van Moorsel, Frank de Boer, Ronald de Boer, Dennis van der Geest en Pieter van den Hoogeband. Dan gaan we op zoek naar één team van één van die sporters. Pieter van den Hoogeband is een topper geworden, maar wat is er met de andere teamleden gebeurd?”

De opnames zijn nog niet begonnen. “De mensen die ik net noem zijn al wel vastgelegd. Dus de opnamedata staan wel al vast. We gaan er snel mee beginnen. Het is ontzettend leuk om in de archiefkasten te duiken van de sporters.”

Het laatste amusementsprogramma dat Humberto presenteerde, Mijn Man Kan Niet Dansen, was een flop. “Als je een nieuw programma gaat doen, heb je een risico dat het kan lukken of niet. Mijn Man Kan Niet Dansen is niet gelukt. De kijker vonden het een slecht programma, dus is het mislukt.”
17 Reacties op “Humberto Tan: ‘Nieuw programma spin-off van De Reünie’”


 1. Johan

  Lijkt me wel geinig, ik kwam laatst ook een paar lui tegen die ik nog van C1 ken (mijn topjaren als voetballer, topscorer destijds).

 2. Fleur

  Flop

 3. Captain Jack Sparrow

  Reactie op Fleur:

  Heb je het al gezien?

 4. mark

  Waarom donderdag om 22:30 uur??? Dat is al maanden een broeiplaats voor flops op Ned. 1. Waarom niet i.p.v. In De Hoofdrol?

 5. Joost

  Reactie op mark:

  Waar staat bevestigd dat dit programma op Ned 1 gaat komen????

 6. Anoniem

  volgens mij komt dit op RTL hoor. Dus na Help! mijn man is klusser en het zesde zintuig.

  Die twee programma’s gaan gegarandeerd scoren dus het heeft op zich een goede lead in. Beter dan de zoveelste herhaling om 22.30.

 7. Thom

  Het komt inderdaad op RTL4 ;)

 8. mark

  Reactie op Thom: Staat toch niet in het artikel, ook dom. ;)

  Maar scoort RTL 4 dan zo geweldig om 22:30 uur op donderdag? Battle Of The Stars is ook een flop.

 9. Mart

  Weet niet wat Erland in Humberto Tan ziet maar ik vind het een zeer slechte presentator en dit format past ook niet echt bij rtl4 is meer een Po programma om de geschiedenis in te duiken.

 10. Micha

  Vandaag de dag van de waarheid voor omroep Llink… ze besluiten vandaag bij de PO of Llink uberhaupt mag doorgaan.

 11. qwerty

  Reactie op Mart: Niet zo zeuren Mart, jij mag het schaatsen nog altijd presenteren en dat nog op jou leeftijd. Anderen moeten ook de kans krijgen

 12. Bearnd

  Beetje raar tijdstip, lijkt me ook een leuk programma voor primetime!

 13. ...

  NET BIJ RTL BOULEVARD:

  LIEKE VAN LEXMOND PRESENTEERD SAMEN MET BEAU VAN ERVEN DORENS EEN NIEUW SEIZOEN DANCING WITH THE STARS!

 14. Frank | ONM Tha Bomb

  Waarom niet gewoon een nieuwe serie klasgenoten, met zo nu en dan een voetbalploeg i.p.v. een klas met een BN’er?

 15. Tienfan.nl

  Het team van toen.. komt gewoon bij RTL 4. Voorals nog iedere donderdag om 22.30u.

 16. Eredivisiefan.nl Start 16.00u

  Humberto Tan is naast het gezicht van Eredivisie Live nu een van de gezichten van RTL 4 aan het worden. RTL Boulevard en nu dit programma

 17. Chantal

  Als je van sport houd, moet het wel leuk zijn om naar te kijken lijkt me. Humberto Tan vind ik een goede presentator. Iedereen zegt waarom niet zo en waarom niet zus…..nou omdat….. Er moeten verschillende dingen zijn voor verschillende mensen om naar te kijken. Dus daarom niet zo en daarom niet zus…… :P

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.