Humberto Tan: ‘Nieuw programma spin-off van De Reünie’

Het nieuwe programma Team van Toen met Humberto Tan is eigenlijk een kruising van Klasgenoten en De Reünie, maar dan met sporters. Dat vertelde Humberto vanmorgen op Radio 538. Op donderdag 19 maart beleeft Team van Toen om 22.30 uur zijn première. “Het is een soort mix van Klasgenoten en De Reünie, maar dan met sporters. Dat mag je niet zeggen, maar uiteindelijk is het wel zo. Er zijn acht afleveringen met acht sporters, waarmee we naar een oud team van hen teruggaan.”

In iedere aflevering staat één sporter centraal. “Dan praat je onder meer over Arnold Vanderlyde, Leontien van Moorsel, Frank de Boer, Ronald de Boer, Dennis van der Geest en Pieter van den Hoogeband. Dan gaan we op zoek naar één team van één van die sporters. Pieter van den Hoogeband is een topper geworden, maar wat is er met de andere teamleden gebeurd?”

De opnames zijn nog niet begonnen. “De mensen die ik net noem zijn al wel vastgelegd. Dus de opnamedata staan wel al vast. We gaan er snel mee beginnen. Het is ontzettend leuk om in de archiefkasten te duiken van de sporters.”

Het laatste amusementsprogramma dat Humberto presenteerde, Mijn Man Kan Niet Dansen, was een flop. “Als je een nieuw programma gaat doen, heb je een risico dat het kan lukken of niet. Mijn Man Kan Niet Dansen is niet gelukt. De kijker vonden het een slecht programma, dus is het mislukt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen