Nieuwe, dubbele afleveringen van Ghost Whisperer

De hele maand februari zendt NET 5 niet alleen nieuwe, maar ook dubbele afleveringen uit van Ghost Whisperer. De liefhebber van de bovennatuurlijke serie kan vanaf deze zondag iedere week liefst twee uur kijken naar de avonturen van het medium Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt).Vanavond is eveneens de start van het veelbesproken reclame-experiment van SBS. De dubbele aflevering van Ghost Whisperer wordt maar liefst tien keer onderbroken voor kortere reclameblokken.

Melinda Gordon heeft de gave om met overleden mensen te communiceren. Ze gebruikt deze gave om de ronddwalende zielen te helpen de oversteek te maken naar het hiernamaals. In het vierde seizoen krijgt Melinda onder andere te maken met de jonge psychologie professor Eli James (Jamie Kennedy, bekend van Scream).

Nadat Eli ternauwernood een brand op de universiteit overleeft, komen Melinda en haar man Jim (David Conrad) erachter dat hij ook met geesten kan communiceren. Hoewel Eli dit in de eerste instantie weigert te geloven, wendt hij zich uiteindelijk toch tot Melinda. Daarnaast neemt Melinda afscheid van professor Payne (Jay Mohr).

Naast dubbele afleveringen van Ghost Whisperer, maken de nieuwe afleveringen van Supernatural (22.30 uur) de bovennatuurlijke zondagavond compleet. In Supernatural kruisen de broers Dean (Jensen Ackles) en Sam Winchester (Jared Padalecki) heel Amerika door om de demon te zoeken, die hun moeder heeft vermoord. Onderweg nemen ze het op tegen duistere krachten die het op hen gemunt hebben. In de nieuwe afleveringen krijgen de broers Winchester onder andere te kampen met inwoners van een stadje die door een virus gewelddadig zijn geworden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen