Meiden van Halal ongedeerd bij vliegtuigcrash

Jihad en Hajar Alariachi, die samen met zus Esma (foto) het NPS-programma De Meiden van Halal presenteren, zaten in het vliegtuig van Turkish Airlines dat woensdagochtend bij Schiphol is neergestort. Dat meldt Novum. “De twee zijn ongedeerd“, zegt de bedenker van het programma Jan Kooyman. Ook Henk Westbroek hoorde in het vliegtuig te zitten, maar op het laatste moment boekte hij de vlucht om naar de middag. “Simpelweg omdat ik geen zin had om heel vroeg op te staan.

De meiden van Halal waren voor opnamen van de Arabische talkshow Kalam Nawe afgereisd naar Libanon. In Turkije stapten Jihad en Hajar over op het vliegtuig dat later neerstortte. Esma knoopte een vakantie vast aan haar verblijf in Libanon en is daardoor aan de crash ontsnapt.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen