Gordon: ‘Eten bij Life & Cooking niet te vreten’

Het eten van Life & Cooking kon Gordon tijdens de keren dat hij te gast was niet bekoren. Dat vertelt Gordon deze week in zijn column. De entertainer heeft geen goed woord over voor Life & Cooking-kok Robert Verweij. “Minder gecharmeerd was ik elke keer in Life & Cooking, waar het gesponsorde eten ook echt niet te vreten was“, schrijft hij in zijn column in Privé. “Ook de koks (Rudolph van Veen en de huidige van wie ik de naam niet eens wil onthouden) spraken niet tot de verbeelding.

Maar goed, onder het stramien van een sponsor is het ook niet echt lekker koken. De mannen kunnen gerust wel wat, maar ze zijn ook niet echt leuk om naar te kijken.

Toch betreurt Gordon het einde van Life & Cooking, schrijft hij in zijn column. “Carlo en Irene geven toch een hoop lol op de zondagmiddag. Niet dat het ergens over ging, maar dat was juist zo leuk aan die twee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen