Manon Thomas en Esther Duller presenteren dag-tv RTL 4

Manon Thomas en Esther Duller zitten in het presentatieteam van RTL Vandaag, het nieuwe dagprogramma van RTL 4. Dat heeft het tv-station bekendgemaakt. RTL Vandaag zal vanaf maandag 2 maart elke werkdag over de hele ochtend en middag slechts vier keer een kwartier te zien zijn. Tussendoor blijven gewoon herhalingen op het programma staan. Een zegsman: “Tussen de ‘RTL Vandaag’-blokken is onder meer Goede Tijden, Slechte Tijden, As The World Turns en Oprah te zien.”

Daytime wordt primetime, vindt RTL 4. “Verdeeld over vier (maandag en vrijdag) of vijf (dinsdag, woensdag en donderdag) blokken passeren tussen 09.00 uur en 15.00 uur verschillende RTL 4-gezichten de revue, evenals RTL 4-thema’s zoals Nieuws & Actualiteiten, Mode & Lifestyle, Koken, Opvoeden, Spiritualiteit en Entertainment. En daar waar het live-programma stopt, loopt het naadloos over in de website van ‘RTL Vandaag’ (www.rtlvandaag.nl).”

Elke dag wordt er teruggeblikt op de gebeurtenissen van de vorige avond maar ook vooruitgekeken naar bijvoorbeeld nieuwe tv-programma’s of shows die van start gaan. “Hiervoor ontvangt het ervaren presentatieteam van RTL Vandaag, bestaande uit onder anderen Manon Thomas en Esther Duller, een keur aan BN’ers en deskundigen in de studio op het Hilversumse Media Park. Inhaken op actualiteiten, gasten met verhelderende verhalen of spontane bezoeken, alles kan in ‘RTL Vandaag’.”

In de eerste week zijn onder anderen te gast: Derek Ogilvie & Froukje de Both op maandag, Koert-Jan de Bruijn schuift dinsdag aan, Rick Brandsteder op woensdag, Jan Smit komt donderdag en Peter van der Vorst is er op vrijdag.

RTL Vandaag is maandag tussen 09.05 en 09.20 uur, tussen 10.10 en 10.25 uur, tussen 13.45 en 14.00 uur en tussen 14.50 en 15.05 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen