Lieke van Lexmond presenteert Dancing with the Stars

Geplaatst op do 26 feb 2009 om 20:38Soapactrice Lieke van Lexmond (27) gaat samen met Beau van Erven Dorens een nieuw seizoen van Dancing with the Stars presenteren. Dat maakte Albert Verlinde deze donderdagavond bekend in RTL Boulevard. Van Lexmond is op dit moment te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Daar komt nu een klus bij. “Lieke van Lexmond is gevraagd door RTL als co-presentator van Dancing with the Stars, naast Beau. Zij heeft ‘ja’ gezegd, het geld komt ook goed, dus een nieuw presentatieduo“, vertelt Verlinde.


34 Reacties op “Lieke van Lexmond presenteert Dancing with the Stars”


 1. Sandra

  Ik ben fan van Beau, maar ik hou helemaal niet van dansprogramma’s. Ik weet niet of ik zal gaan kijken.

 2. Anoniem

  oh god..

 3. Chiel

  Reactie op Sandra: Dan kijk je toch niet. Je hoeft niet alles te kijken omdat Beau erin zit :?

 4. smile

  Die bril

 5. Tim

  Ik vind Lieke ge-wel-dig.
  Nu maar hopen dat er leuke bn’ers inzitten, dat is nog belangrijker dan de presentatoren!

 6. vinn

  Haha die bril heb ik zaterdag gekocht omdat ik binnekort een feest heb met het thema NERD =P

 7. David

  Zie toch liever Ron en Sylvana. Dit duo lijkt me helemaal niks.

 8. Vincent

  Hebben andere mensen inmiddels ook al de grote reclameborden gezien van RTL4’s Zeg ‘ns Aaaaa?

  Ze gaan een beetje SBS6 achterna qua promotie. Geen slecht idee, want heb het idee dat de bushokjesreclames van SBS6 aardig vruchten afwierpen…

 9. Annemiek

  Ik denk dat Lieke en Beau dat saampjes heel leuk doen. Goede keus van RTL!

 10. Anoniem

  waarom altijd veranderen als iets goed is pffffffffffffffffffffffff beau en lieke die brengen toch geen gezelligheid over in zon programma…

 11. Decora

  Belachelijk, dit had alleen Sylvana kunnen zijn

 12. Twan

  Lieke is echt een leuke spontane meid! dus dit komt denk ik wel goed met Beau samen!:)

  leuk!

 13. Captain Jack Sparrow

  Liever Sylvana!

 14. Frank | ONM Tha Bomb

  Tja, dubbel gevoel. Aan de ene kant hebben Ron en Sylvana zo hun charme (vooral Ron met zijn Danssing wiss the starsss en de heerlijke puntentelling).

  Aan de andere kant is een nieuw en fris presentatieduo zeker niet verkeerd en geeft het programa waarschijnlijk een nieuwe boost én jongere kijkers. Goed dat Lieke zich zo naast een presentator met ervaring kan doorontwikkelen als presentatrice.

 15. Anoniem

  jezus wat een bril!!!!!!!!

 16. johan

  tjonge jonge, hoe druk kun je je maken over een pauperprogramma….

 17. anoniem

  en dan zitten jullie te zieken dan sterrendansenophetijs te vaak komt

 18. RTL KERMISZENDER

  Ik vind Lieke van Lexmond een geweldig mens en een top vakvrouw… Ik ben voor het eerst in jaren zeer blij met RTL en met Erland Galjard!! You go lieke.

 19. SBS less

  Reactie op anoniem: wil je zeggen dat Dancing with the stars te vaak komt? Afgezien van de kerstspecial in 2007 is het al weer 2 seizoenen geleden. Dus te vaak, zoals het meeste bij SBS? nee.

 20. Erik

  jammer dat ron & sylvana niet terug komen!!!!!!!!. wel leuk dat lieke er aan mee doet nu!!maar beau??wat minder!!. geef het 1 kans en ga de eerste uitzending bekijken. als ik het niks vind zeg ik voorgoed doei teggen dit programma!!!

 21. SBS less

  Ik vind het wel jammer dat Ron het niet meer gaat doen. Jij was als iets oudere juist zeer geschikt om deze jongere dansers te begeleiden in presentatie. Daarbij is het gewoon een oprechte leuke vent.
  Ik denk dat Lieke wel geschikt is voor de rol om de kandidaten op te vangen in de green room voor een kort praatje.

 22. JB

  Misschien dat ze het truttige dan ook van het programma afstoffen en ze het iets meer gaan weergeven naar de US versie. Die ziet er fantastisch strak en mooi uit.

 23. Ianto Jones

  Snap dat niet dat men hier in Nederland alles maar moet vernieuwen. In Engeland houdt men het allemaal bij het oude daar zie je oude rotten nog gewoon zulke programma’s presenteren.

 24. Ik ben het soms

  Och och och, weer zo een soapsloerie die zo nodig moet.
  He doos, je hoeft niet alles waar je voor gevraagd wordt te aanvaarden hoor!

 25. Ronald

  Dan kan de bezem ook wel door de oubollige jury.

 26. Flippo

  Waar is Sylvana???

 27. Anoniem

  Reactie op Flippo: Gelukkig afgeschreven!!!

 28. Ik ben het soms

  Reactie op Anonymous: Hahahha, you’re so right!

 29. wim

  TOP keuze!

 30. sander

  Dit is een goede zet. Lieke heeft talent…

 31. Anoniem

  Geweldig mens,goede keuze

 32. michel

  Leuke en verwachte keuze! Had al paar berichten geleden gegokt! Wel raar dat Ron en Silvana zo aan de kant zijn gezet Passen beide nog prima bij de zender vind ik. maar Beau en Lieke ook leuk!

 33. mark

  Lieke van Likmondje. :lol:

 34. funny

  hahaha ik vind het echt grappig dat er mensen zijn die zich serieus druk maken om de presentatoren. Mij maakt het persoonlijk helemaal niks uit. Ik merk wel of ik het leuk vind en anders kijk ik toch gewoon niet, zo simpel. Ik denk wel dat Beau en Lieke veel spontaner zijn. Silvana vind ik meer iemand voor een wat serieuzere programma met maatschappelijke zaken enzo. Ron moet gewoon een spel programma doen. Ik vind niet dat hij echt skills heeft voor een presentator, maar hij is wel leuk onhandig. Ik hou niet zo van zijn wijze van presenteren, al heb ik niks tegen hem (ken hem niet persoonlijk dusss). Als ik toch mijn mening moet geven dan lijkt het me veel leuker met Beau en Lieke.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.