Knight Rider en The 4400 op nieuwe zondagavond RTL 7

Vier nieuwe mannenseries vormen vanaf zondag 1 maart de nieuwe zondagavond van RTL 7. Het gaat om Knight Rider 2009, Echte Mannen: De Tunnelgravers Van New York, The 4400 en Andromeda. Dat heeft een zegsman van RTL 7 vandaag bekendgemaakt. De opener van zondagavond is met zorg uitgekozen. “Om 20.30 uur ontkurkt RTL 7 de avond met de première van Knight Rider 2009, de in Amerika zeer succesvolle remake van de serie die David Hasselhoff zijn roem bezorgde.”

In Knight Rider 2009 wordt Mike Traceur, voormalig commando en autocoureur, de opvolger van ‘The Hoff’ en bestuurder van K.I.T.T. (Knight Industries Three Thousand). Mike heeft schulden en nietsontziende misdadigers willen hem uit de weg ruimen.

Na Knight Rider 2009 verlaat RTL 7 om 21.30 uur de openbare weg en duikt onder in de tunnelstelsels diep onder de straten van New York. In de realityserie Echte Mannen: De Tunnelgravers Van New York werken zeer veel mannen aan het nieuwe watertransportsysteem van The Big Apple, een gigantisch project dat in totaal zo’n vijftig jaar in beslag neemt. “Het werk is zo gevaarlijk dat deze sandhogs gemiddeld één persoon verliezen voor elke mijl die voltooid is. Het risico is groot, maar de beloning ook, als je eenmaal weer je hoofd heelhuids boven de grond kan steken.”

Deze rauwe realiteit maakt rond 22.00 uur plaats voor de intrigerende suspense van The 4400, voorheen te zien op Tien. “In deze voor drie prime time emmy awards genomineerde serie duiken 4.400 spoorloos verdwenen mensen plotseling weer op. Ze kunnen zich niets van hun verdwijning herinneren maar zijn allen op mysterieuze wijze beïnvloed. Of ze nu een paar maanden of tientallen jaren zijn weggeweest, ze zijn allemaal geen dag ouder geworden“, legt de woordvoerder uit.

RTL 7 sluit de zondagavond af met het succesvolle Andromeda. In deze science fiction-serie maakt Captain Dylan Hunt met zijn spaceship Andromeda vele vluchturen in een poging de vrede en orde in het universum te herstellen. “Geen kinnesinne, vooral niet als je bedenkt dat Hunt driehonderd jaar lang ingevroren is geweest en er geen weet van heeft dat een allesvernietigende oorlog een einde heeft gemaakt aan de beschaving zoals Hunt hem kende.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen