I Care verzoekt Rens tot andere naam omroep

Het Amsterdamse mediabedrijf I Care Producties heeft Peter Jan Rens (58) verzocht een andere naam te kiezen voor zijn aspirant omroep met de voorlopige naam I Care. “Het is gek als je ’s ochtends opeens in de krant leest dat er een aspirant omroep wordt opgericht met dezelfde naam als je eigen bedrijf en inhoudelijk dezelfde doelstellingen nastreeft“, aldus directeur Alex van Zijl. “Ik heb Peter Jan Rens gebeld en hem gevraagd een andere naam voor de as- pirant omroep te kiezen.

I Care is marktleider op het gebied van gezondheid op televisie en daarbij wordt hoofdzakelijk samengewerkt met de zorg, goede doelen en de gezondheidsindustrie. Van Zijl: “Ik vraag mij sowieso af of Rens er verstandig aan doet deze omroep te beginnen, omdat ik het gevoel heb dat hij iets start dat bij de publieke omroep al lang wordt vertegenwoordigd. Maar misschien neemt Rens ons net als clown Bassie wel allemaal bij de neus en is het weer een reclamestunt voor een verzekeraar onder de titel ‘k weet niet’.”

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen