Gerard Joling wil stoppen met talentenshows SBS 6

Gerard Joling wil geen talentenshows meer presenteren voor zijn SBS 6. De presentator vindt het tijd voor een ander genre. Dat vertelde Joling vanmorgen op Radio 538. “Zo heb ik het nu wel in mijn hoofd. Ik denk dat we met z’n allen nu wel een klein beetje talentenjacht-moe worden. Het is nu mooi geweest. Negen seizoenen heb ik dat gedaan“, vertelt Joling. Op 21 maart start Holland’s Got Talent. “Het wordt één van de laatste talentenjachten, want we zijn nu druk met nieuwe formats.”

Paul de Leeuw verklapte onlangs bezig te zijn met het bedenken van nieuwe formats voor Gerard Joling. Joling vervolgt: “We zijn heel druk met allerlei leuke dingen. Het is wel amusement. Ik ga geen quiz presenteren of een IQ Test, want dat vind ik niet zo erg leuk. Maar ik heb er erg veel zin in.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen