Dennis Storm en Filemon Wesselink spelen gastrol in ONM

Vijf BNN-presentatoren spelen in maart om beurten een gastrol in ONM om de drieduizendste aflevering van de soap te vieren. Dat heeft een zegsvrouw van BNN vandaag bekendgemaakt. “Drieduizend afleveringen ONM, dat is zestien jaar soap in zijn zuiverste vorm!“, zegt ze. “Van woensdag 11 tot en met dinsdag 17 maart spelen vijf BNN-presentatoren om beurten een gastrol in de soap: Dennis Storm (foto, red.), Sander Lantinga, Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart.

De jubileumuitzending van ONM is op dinsdag 17 maart. “In deze speciale aflevering komt de vechtscheiding tussen Shirina en Ilyas tot een dramatisch hoogtepunt en brengt Kim haar baby ter wereld. En dat terwijl ze zelf nog maar net een puber is. Ondertussen laait in Egypte de romantiek op, maar tussen wie? En welk geheim delen Junior en Alex als ze uit de woestijn terugkeren?

De geschiedenis van ONM begon in 1994. De serie heette toen nog Onderweg Naar Morgen en was gebaseerd op de Amerikaanse serie Ryan’s Hope, die in Amerika van 1975 tot 1989 werd uitgezonden. Met 3.500 afleveringen was dit een van de langstlopende soaps in de geschiedenis van de Amerikaanse televisie. In het twaalfde seizoen werd de naam van de serie gewijzigd in ONM. Sinds 2005 is ONM iedere werkdag om 19.00 uur te zien bij BNN op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen