Viktor Brand gaat Lachend Het Weekend In

Geplaatst op do 26 feb 2009 om 12:14

Het programma Lachend Het Jaar In van Viktor Brand krijgt een vervolg onder de naam Lachend Het Weekend In. De eerste uitzending is op vrijdag 3 april, direct na De Hoofdprijs om 21.30 uur. Dat heeft SBS 6 bekendgemaakt. “In Lachend het Weekend In komen onder andere fragmenten voorbij van de popu- lairste cabaretiers. Tijdens uitverkochte theatershows en televisieprogramma’s vermaken ze humorliefhebbend Nederland met satire, rare typetjes en sprekende imitaties.

Ook de grootste bloopers en stomverbaasde reacties in candid-cameraprogramma’s zorgen voor de opvulling van Lachend Het Weekend In. “SBS 6 luidt hiermee het weekend met groot vermaak in.”

Lachend Het Jaar In werd in januari en begin februari uitgezonden. De laatste aflevering werd door meer dan 900.000 mensen bekeken.








27 Reacties op “Viktor Brand gaat Lachend Het Weekend In”


 1. Flip

  Tegenover de dikVoorMekaarShow EN de TV-Kantine, denk ik dat dit niet erg veel zal scoren.
  In het begin van het jaar was er ook niet veel concurrentie op de zaterdagavond.
  Maar goed, hij mag dan wel het programma, “LachendHetJaarIn” presenteren, vandaag zal hij niet veel te lachen hebben met de cijfers voor de Verbouwing.

  En het ligt eraan wat de hoofdprijs gaat scoren, dus laten we afwachten.

 2. Pita

  Gooische Meisjes in de bijstand gaat NIET door :) RTL wil t niet meer hebben.

 3. Anoniem

  Het worden zware weken voor SBS6. De Hoofdprijs tegenover X-factor en André van Duin.
  En op Zaterdag Hollands Got Talent tegenover Paul de Leeuw, Vuurzee, Zeg ‘ns AAAA en Ik hou van Holland.
  Maandag en Dinsdag zijn ze al minder dan Ned1 en Rtl4.
  Woensdag ziet er ook niet goed uit als ik kijk naar de cijfers van gisteren. Donderdag is goed, maar is het afwachten hoe House en The Mentalist scoren nu Bestemming Bereikt en Char worden vervangen door programmas die normaal gesproken beter scoren.
  Alleen Zondag lijken ze sterk genoeg, hoewel Wipeout en Bananasplit veel kijkers wegsnoepen van Wegmisbruikers!

 4. Brian

  Als je echt goed hebt gekeken Flip, dan had je gezien dat de Verbouwers XXL het juist heel erg goed gedaan heeft, ondanks het vreselijke vliegtuigongeluk. Het heeft 5.0 gescoord in de doelgroep 20-49. Dat is voor de commerciele omroep de belangrijkste doelgroep. Netwerk zat er tegenover en dat had gewoon heel veel meer kijkers dan normaal vanwege het ongeluk op Schiphol. Het was gewoon een dag waarop er heel veel naar nieuws gekeken is. Let volgende week maar eens op.

 5. ANONYMOUS

  zolang piggy brard maar niet meedoet.

 6. Flip

  Reactie op Brian: Waarom worden de slechte cijfers van SBS altijd goed gepraat op zo’n manier en zodra het om RTL gaat mag je zulk soort onzin niet roepen.
  Je wilt toch niet zeggen dat SBS verwacht had dat het slechter ging scoren dan de engelse bouwprogramma’s van RTL.
  Dus JA het heeft het heel slecht gedaan.

 7. Flip

  Reactie op Brian: En ik blijf erbij, het is een kwestie van plannen, voetbalwedstrijden staan vast, dat had je kunnen weten dat er op z’n minst voetbal tegenover staat. En als je een nieuw programma begint dan plan je een beetje, duidelijk is dat niet gedaan gisteren.
  en de uitrede van Netwerk, gaat niet erg op, Netwerk heeft maar een paar honderdduizend kijkers meer dan normaal.

 8. Frank | OTB

  Reactie op Brian: Geloof mij, bij SBS zijn ze echt niet blij met deze cijfers hoor. Als je een programma zo overdreven promoot en er op de dag zelf een heel stuk in de Telegraaf staat (toch?) dan verwacht je echt wel rond het miljoen te scoren. De promo’s op SBS6 beginnen ze een beetje tegen te werken, denk ik zo.

  Lachend Het Jaar heb ik één keer gezien en is best grappig (ook vaak over het miljoen op zaterdagavond!), maar wat ik me afvraag… mogen ze zomaar al die fragmenten uitzenden? Volgens mij heeft Nederland 1 (en RTL4 met Tineke Schouten) daar toch de rechten over?

 9. Brian

  Nogmaals Flip, als je goed kijkt dan zie je dat de Verbouwers XXL in de belangrijkste doelgroep hoger heeft gescoord dan het engelse klusprogramma van RTL, maar als je het niet wilt zien…. ook goed. Het zijn gewoon de feiten. Heb je uberhaupt de inlogcodes om de verschillende doelgroepen te bekijken? Zou ik toch eens gaan doen als je beweert verstand van zaken te hebben. Ook RTL kijkt namelijk alleen maar naar de doelgroep 20-49. De rest interesseert ze niet. En wat Netwerk betreft, die scoorden vorige week nog 2,5 in de doelgroep en gisteravond 6,9. I rest my case.

 10. SBS less

  Ik wordt zo moe van SBS6. :-(

  Ze plakken een stel filmpjes achter elkaar (vooral bloobers en soort van de leukste thuis videos, want echt goede cabaret zit er weinig in) en ze brengen het direct als “groot vermaak”. Hoe serieus kun je zo’n zender nu nemen. Het zou pas echt iets zijn wanneer zij zelf iets leuks zouden verzinnen i.p.v. oude fragmenten te herhalen. Bijvoorbeeld een nieuwe comedy, shows met cabaretiers of een ander komisch programma zoals Dit was het Nieuws of Koefnoen.

 11. SBS less

  Hou eens op Brian met je favoriete zender te verdedigen. Door dit ongeluk en de voetbalwedstrijd is dit gewoon een teleurstellend begin voor SBS6. Daar kun je je ook niet met doelgroepcijfers uitkletsen. Het was voor de meeste zenders een teleurstellende dag op het gebied van de kijkcijfers. Ook de film op RTL5 is maar matig bekeken.

 12. mark

  Reactie op SBS less: RTL 4 doet vanaf volgende week precies hetzelfde met RTL Boulevard: De 10… Oude items uit 5 jaar RTL Boulevard aan elkaar plakken. Zeg maar The Best Of RTL Boulevard. Goedkoopheid troef.

 13. Chiel

  Reactie op mark: Wie zegt dat het oude items uit Boulevard zijn?

 14. mark

  Reactie op Chiel: Ik (en TV Satellite). Eerste uitzending gaat over GTST, 10 items uit het archief.

 15. Anoniem

  Reactie op mark:

  Wacht eerst maar af. Zo’n tv gids kan zoveel zeggen.

 16. Chiel

  ALS het zo is dan zou het jammer zijn. Ze kunnen leuke docu’s maken over verschillende ondewerpen. Hoop dan ook dat ze laag scoren, en dan hopelijk wat betere tv gaan maken!

 17. mark

  Reactie op Anonymous: Het is wel de programma informatie door RTL zelf doorgeven hoor. Denk je dat ze dat allemaal zelf bedenken bij Satellite?

 18. Just Me

  WEEER een uitmelkprogramma gevonden door SBS….

 19. Anoniem

  Nu even niet lachend het weekend in na die teleurstellende cijfers van de Verbouwers XXL

 20. Anoniem

  Of te wel een komische variant op DE 25, weer zo’n plak en knip programma

 21. Anoniem

  Reactie op mark:
  Dat doen ze alleen omdat Boulevard 5 jaar bestaat, het is geen op zich zelf staand programma, gewoon een paar specials

 22. mark

  OP 20-3 & 27-3 GÉÉN LACHEND HET WEEKEND IN!

  Dan komt Tineke Schouten!

 23. A

  SBS was blij met de cijfers van de woensdag, het scoorde goed in de doelgroep.

 24. Ron Brandsteder

  RTL heeft geen gerichte doelgroep die pleuren in het wilde weg programma’s op zender. RTL 4,5,7en 8 totaal geen eigen identiteit. Of ze nu het programma op RTL 4 of RTL 5 uitzenden maakt geen reet uit.
  Dat doet SBS wel goed.

 25. Captain Jack Sparrow

  Reactie op Ron Brandsteder:

  Je hebt echt gelijk:

  SBS6 voor Tokkies
  NET5 voor frigide huisvrouwen
  Veronica voor werklozen

 26. Captain Jack Sparrow

  Reactie op Ron Brandsteder:

  Zuur he dat RTL beter scoort.

 27. Anoniem

  het scoorde goed in de doelgroep,viktor brand watje past niet naast zo,n vrouw als nance.en vandaar zo,n trieste kijkcijfers.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.