Weening en Van der Eerden presenteren Wipeout

Dennis Weening (foto) en de cabaretier Klaas van der Eerder gaan het nieuwe RTL 5-programma Wipeout presenteren. Dat heeft het televisiestation vandaag bekendgemaakt. Een zegsvrouw vertelt: “Elke uitzending geven zij met scherpe tong hun uitgesproken en komisch com- mentaar op de prestaties en wanpresta- ties van de kandidaten. De deelnemers worden vanaf de zijlijn aangemoedigd, opgepept, opgevangen en vaak stiekem ook uitgelachen door verslaggeefster Wytske Kenemans.”

Volgens RTL 5 zijn enthousiaste thrillseekers, een waanzinnig hindernissenparcours en fenomenale uitglijders de ingrediënten van Wipeout, dat vanaf zondag 15 februari prime time te zien is. “Het is een heel heftig parcours wat dus tien Nederlanders en tien Belgen af moeten leggen“, vertelde Wytske eerder. “Het doet me denken aan Mario Brothers: van die grote ballen in het water waar ze overheen moeten springen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen