The Mentalist van start na wekenlange promotie

De Amerikaanse tv-serie The Mentalist wordt al wekenlang groot aangekondigd door SBS 6. Het televisiestation is daarbij niet zuinig in de kwalificaties die zij aan de nieuwe misdaadserie verbindt. Kreten als “dé sensatie uit Amerika” en “dé internationale successerie van dit moment” zullen niet aan de kijker voorbij gegaan zijn. Vanavond pakt het tv-station uit met een dubbele aflevering van de nieuwe misdaadserie. SBS 6 heeft hoge verwachtingen. “Het is de best scorende nieuwe serie van 2008.

In The Mentalist draait het om detective Patrick Jane (Simon Baker) die als adviseur aan het California Bureau of Investigation (CBI) is verbonden. Patrick Jane weet met een bijzonder oog voor detail de gedachten van mensen te lezen en zo grote, complexe misdaadzaken op te lossen.

SBS 6 begint om 20.30 uur met de pilotaflevering. Een man en een vrouw worden dood aangetroffen in hun woning. Men denkt dat ze het slachtoffer zijn geworden van seriemoordenaar Red John. Patrick weet echter dat niets minder waar is en moet dit zien te bewijzen. Om 21.30 uur is gelijk de tweede aflevering te zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen