That’s the Question viert duizendste aflevering

That’s The Question is deze week jarig. Bert van Leeuwen presenteert op don- derdag 29 januari de duizendste afleve- ring van de quiz. Dat laat de EO vandaag weten. De eerste That’s the Question werd uitgezonden op 27 oktober 2003. Elke werkdag kijken ongeveer een half miljoen mensen naar de quiz. Bert van Leeuwen is na 1000 uitzendingen nog steeds enthousiast: “Het is een quiz met een goede balans. Er zit vaart en spanning in en is voor de kijkers leuk om mee te spelen.

Presentator van het eerste uur Bert van Leeuwen presenteert op donderdag 29 januari de 1000e aflevering. Hij speelt deze feestelijke uitzending samen met de twee recordhouders van 2008: Bart Geerts (23 jaar) uit Schijndel en Bas Meijers (20 jaar) uit Amstelveen. Allebei namen zij maar liefst 15 afleveringen voor hun rekening. Voor Bert van Leeuwen is That’s the Question inmiddels zijn elfde quiz.

Inmiddels heeft de redactie al 8000 potentiële kandidaten gescreend voor het programma en kwamen 1800 mensen daadwerkelijk in de uitzendingen. Ongeveer 261 mensen (148 mannen en 113 vrouwen) wonnen de finale.

That’s The Question wordt op elke werkdag uitgezonden. Een zeer divers publiek geniet van allerlei vragen en antwoorden op het gebied van sport, aardrijkskunde, royalty, geschiedenis, biologie, kunst, muziek.

That’s The Question wordt inmiddels ook in het buitenland uitgezonden. Het Nederlandse concept werd ooit bedacht door Intelligence, waarna René Stokvis Producties producent werd.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen