Huub Stapel en Roland Koopman maken IQ Test op tv

Foto: Manon van der ZwaalHuub Stapel en Roland Koopman zijn twee bekende Nederlanders die dit jaar live op televisie De Nationale IQ Test van jongerenomroep BNN zullen maken. Dat heeft een zegsvrouw van BNN bekend- gemaakt. Naast de acteur en nieuwsle- zer doen ook Saar Koningsberger (TMF), EO-gezicht Manuel Venderbos, musicalster Charly Luske, actrice Lauretta Gerard en Tweede Kamerlid van GroenLinks Mariko Peters mee. De Nationale IQ Test is op woensdagavond 28 januari te zien.

Patrick Lodiers en Valerio Zeno presenteren de Nationale IQ Test op 28 januari avondvullend van 20.35 tot 22.45 uur op Nederland 1. “Pokeraars, wegwerkers, hoogzwangere vrouwen, geldschieters en mensen die seks hebben voorafgaand aan de uitzending. Zij vormen de publieksgroepen in de studio. Worden vrouwen echt dommer als ze zwanger zijn? En heeft alle stress rond de kredietcrisis het IQ van de geldschieters aangetast? Verder wordt tijdens de negende editie van De Nationale IQ Test voor eens en voor altijd duidelijk of seks nou wel of geen invloed heeft op je prestatie.”

Voor dit sexperiment worden 25 koppels naar een hotel gebracht, waar ze een oude IQ test maken. “Daarna trekken de stellen zich terug op hun eigen hotelkamer, hebben seks voor de wedstrijd en doen vanaf de publiekstribune mee aan de Nationale IQ Test 2009.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen