Tatjana Simic in vakjury Nationaal Songfestival

Tatjana Simic zit in de vakjury van het Nationaal Songfestival. De jury wordt verder aangevuld door TROS-dj Daniël Dekker, zangeres van Teach-In Getty Kaspers, producer Emile Hartkamp en media-eigenaar van Talpa Music Tony Berk. Dat maakt de TROS vandaag bekend. Jack van Gelder presenteert het Nationaal Songfestival, waar de Toppers zes liedjes ten gehore zullen brengen, op 1 februari. “De jury geeft deskundig commentaar en bepaalt voor eenderde het winnende liedje.”

De kijker thuis houdt de grootste vinger in de pap (tweederde) bij het maken van de definitieve keuze. Zij kunnen stemmen op hun favoriete nummer middels televoting. De Toppers zingen de nummers in onderstaande volgorde:
1. ‘Our Night’ van Rutger Kanis en Robert Dorn
2. ‘Angel Of The Light’ van Edwin de Groot, Edwin van Hoevelaak en Bruce R.F. Smith
3. ‘Everybody Can Be A Star’ van Ferdi Bolland
4. ‘Three Is The Magic Number’ van Kees Tel en Christiaan Hulsebos,
5. ‘No One Loves Me Like You’ van Rob le Cardinale
6. ‘Shine’ van Bas van den Heuvel en Ger van de Westelaken.

De presentatie van het Nationaal Songfestival op zondag 1 februari is in handen van Jack van Gelder. Na de live-show heeft de kijker nog ruim een uur om te stemmen. Jack komt om 22.20 uur terug met het programma Uitslag Nationaal Songfestival. Hierin wordt duidelijk met welk liedje De Toppers uiteindelijk naar Moskou gaan.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen