Nieuwe show Anita Witzier Dromendokter op late avond

Foto: Roland J. ReijndersIn het nieuwe KRO-programma De Dromendokter achterhalen Anita Witzier en ‘dromendokter’ Bas Klinkhamer vanaf vanavond (23.15 uur, Nedd2) de betekenis van dromen, die vervolgens het uitgangspunt vormen om mensen te coachen in het leven. “Als je goed naar je dromen luistert, leer je jezelf op een nieuwe, soms onverwachte kant, kennen en kun je ook meer voor andere mensen betekenen“, legt een zegsvrouw van de KRO uit. “In elke aflevering ontmoet ze nieuwsgierige dromers.

Kees Lakerveld heeft samen met zijn vrouw Lenie jarenlang in Afrika gewoond. “Lenie is helaas vijf jaar geleden overleden, maar iedere nacht zijn ze nog bij elkaar; zijn ze samen in Afrika. Kees vindt het wel lekker, maar wat betekenen die verhuisdozen in de kamer en waarom zit hij steeds achter een rekenmachine?”, vertelt de zegsvrouw ov de eerste aflevering.

Aan de hand van hun droom duikt droomcoach Bas Klinkhamer in hun levensverhaal. Hij confronteert ze met hun onderbewustzijn, neemt angsten en onzekerheden weg en heft blokkades op, waardoor de dromer tot nieuwe en verrassende inzichten komt. “In het geval van Kees leidt dit tot een verrassende ontknoping.”

De Dromendokter wordt geproduceerd door I Care Producties en is vanaf vanavond drie keer om 23.15 uur te zien op Nederland 2.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen