2,9 miljoen kijkers voor De Reünie


De kijkcijfers van zondag 25 januari 2009 (SKO)

Foto: Leendert JansenDe Reünie (KRO, Ned1, 21:23) – Samen met Boer Zoekt Vrouw (3 miljoen kijkers) is Rob Kamphues het kijkcijferkanon van de zondagavond. Zijn show De Reünie werd met 2.915.000 kijkers (madl: 38.5%) opnieuw bijzonder goed bekeken. Uitdaging zoekt Kamphues momenteel meer in zijn tv-serie Kamphues Boeit. “Voor dat programma zijn we achter Geert Wilders aangegaan. Ver- ontrustend vind ik het dat we op de dag dat Fitna uitkwam tot op drie meter van hem konden komen.

Rob Kamphues kijkt zelf ook graag televisie. “Absoluut Wilfried de Jong met Holland Sport. Hij kijkt achter de ogenschijnlijke feiten en stelt andere vragen. Wat mij betreft mogen de sportverslaggevers wat beter naar hem kijken, hoewel ik Frank Snoeks en Evert ten Napel ook goed vind. Canvas heeft mooie docu’s. En ik kijk graag naar Mythbusters. Leuk hoe zichtbaar wordt dat die mannen gewoon heel graag elke week dingen kapot maken en opblazen. En dat ze daar een programma omheen hebben bedacht.

Life & Cooking (RTL4, 17:24) – Life & Cooking was zondagavond live bij de première van de nieuwe musical High School Musical. Hoofdrolspelers Tommie Christiaan en Nathalie van Gent, die al eerder te gast waren in Life & Cooking, genieten van de productie. “Tot nu toe hebben we, tijdens de try-outs, iedere avond een staande ovatie mogen ontvangen. Dat is toch waarvoor je het doet. Ik heb nu ook echt het gevoel dat het helemaal goed gaat komen voor de première, volgende week zondag. In het begin was het allemaal nog een beetje onwennig, maar de rol komt steeds meer in m’n lichaam te zitten. We geloven erin!“, zei Tommie voorafgaand aan de première. Nathalie: “De ouders kunnen weer even beleven hoe het vroeger was, terwijl de jongere generatie zich herkent in Troy en Gabriëlla.” Life & Cooking werd zondag door 818.000 kijkers (madl: 18.1%) bekeken.

Baby Te Huur (BNN, Ned3, 22:22) – In de tweede reeks van het BNN-programma Baby Te Huur krijgen jonge stelletjes ook een bejaarde onder hun hoede. Naast poepluiers en slapeloze nachten krijgen de jongeren de komende serie dus te maken met steunkousen en rollators. “In het huidige politieke klimaat hollen de sociale voorzieningen achteruit en zet de vergrijzing verder door“, stelt de omroep. “De kans is daarom groot dat de jongeren van nu later de zorg voor hun ouders op zich moeten nemen omdat de poet op is.” De jongeren krijgen de zorg voor achtereenvolgens een baby, een peuter en een puber om alvast te oefenen voor de toekomst. De eerste van vier afleveringen Baby Te Huur werd zondag door 383.000 kijkers (madl: 6.4%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen