Nicolette van Dam en Leontien Borsato uit Voetbalvrouwen

Nicolette van Dam en Leontine Borsato gaan Voetbalvrouwen verlaten. Daarmee verliest de dramaserie van RTL 4 twee belangrijke personages. Zowel Nicolette als Leontien vinden het na alweer twee seizoenen voorlopig genoeg geweest. “Ik heb vorig jaar aangegeven dat ik na het tweede seizoen erover dacht, mocht er een derde seizoen komen niet het hele seizoen mee te doen“, vertelde Leontine donderdag aan RTL Boulevard. “Ik was er al uit dus daar was geen discussie over mogelijk.

In dit najaar gaat de populaire serie over de perikelen rond de echtgenotes van profvoetballers weer van start. Nicolette en Leontine zullen nog wel te zien zijn in de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen. Nieuw in de serie is Yolanthe Cabau van Kasbergen: “Ik heb wel een vriendinnetje die ook met een voetballer gaat. Ik heb wel een beetje op haar gelet, maar het is meer van als je haar maar goed ziet en de nageltjes enzo. Wel lullig voor m’n vriendin. Maar het is echt zo.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen