Omroep LLiNK verwacht genoeg nieuwe leden

Directeur Tanja Lubbers (foto) van LLiNK verwacht dat haar omroep voor 1 april 150.000 leden heeft. Als LLiNK op die datum niet zoveel heeft, moet zij het omroepbestel verlaten. Bij Tanja is er ‘geen spoor van twijfel’ dat de benodigde 40.000 mensen zich zullen aanmelden. “Nu nog niet“, zei Tanja donderdag in De Wereld Draait Door. “Ik vraag me iedere nacht natuurlijk wel af: ‘Wat kunnen we nog meer doen? Wat kunnen we beter doen?’ Maar 110.000 vind ik nog al wat. Dat zei ik net ook al.

Tanja Lubbers realiseert zich dat 40.000 nieuwe leden veel zijn. “Dat is veel, maar we zijn ook enorm gegroeid het afgelopen jaar. We zijn in een half jaar tijd van net onder de 50.000 naar 110.000 gegroeid. Hoe meer mensen al lid zijn, hoe makkelijker het weer is om hen anderen over te laten halen ook lid te worden.”

Floortje Dessing is de bekendste coryfee van omroep LLiNK. “Ik vind dat LLiNK daar absoluut hoort. Het is een heel vriendelijke, bijna lieve omroep. Wij willen de wereld een klein stukje beter maken. We lopen niet heel hoog van de toren te blazen. We proberen programma’s te maken die net even iets meer hebben, die een kleine boodschap meegeven.”

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen