Lucille Werner: ‘Lingo blijf ik voorlopig nog doen’

Lucille Werner, sinds 2005 het gezicht van Lingo, is van plan om het woordspel nog vele jaren te blijven presenteren. “Ik ga nog wel een tijdje door. Ik vind Lingo namelijk echt serieus hartstikke leuk. Als je ook ziet dat Lingo vorige week ook 1,2 miljoen kijkers heeft. Het is een heel erg leuk programma“, vertelt Lucille op Q-Music. Er zijn per vandaag wel wat veranderingen. “De Sponsorloterij trekt zich helemaal terug uit Lingo. De Lotto gaat er nu in. Dus Rick Brandsteder die auto’s uitdeelt is eruit.”

Lingo bestaat dit jaar twintig jaar. “Het is het jaar van Lingo. We gaan dit jaar een keer heel groot uitpakken. Ik verklap niet wat het is.” Ze vindt het nog niet saai worden. “Het is echt niet saai. Je hebt ook bakkers die 40 jaar bakker zijn.

Robert ten Brink was in 1989 de eerste presentator van Lingo bij de VARA. In 1992 nam François Boulangé het presentatiestokje over. In 2000 werd Lingo overgenomen door de TROS en werd Nance Coolen de nieuwe presentatrice. Met Nance’ overstap van de TROS naar SBS in september 2005 ging Lucille Lingo presenteren.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen