Jan Paparazzi: ‘Over een paar weken is alles duidelijk’

Binnen enkele weken wordt duidelijk wat het nieuwe project van Robert Jensen en Jan Paparazzi inhoudt. Dat vertelt Jan Paparazzi. Vandaag maakte hij zijn vertrek bij Radio Veronica bekend om te gaan werken voor het nieuwe project van Jensen. Of het om een tv-show gaat, kan Paparazzi nog niet zeggen. “Zelfs dat kan ik niet zeggen“, vertelt Jan Paparazzi, die vandaag vooral zijn vertrek bij Veronica bekend wilde maken. Vervolgt: “Over een paar weken kom ik met Robert samen met meer informatie.

Voor Jan Paparazzi houdt het nieuwe project zijn vertrek bij Radio Veronica in. “Ik neem met pijn in mijn hart afscheid van Veronica. Radio Veronica is echt een topclub om voor te werken. Ik kan echt niet anders zeggen.

Zijn collega’s bij Radio Veronica reageerden teleurgesteld toen Paparazzi zijn vertrek bij het radiostation bekendmaakte. “Ik heb dat een kleine week geleden bekendgemaakt. Ik heb heel veel plezier beleefd bij Veronica en had er nog jaren kunnen zitten, maar nu komt er iets dat ik echt niet kan laten lopen.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen