Catherine Keyl 24 uur lang met Wilfried de Jong

Foto: Merlijn DoomernikWilfried de Jong lanceerde in januari 2008 met succes het nieuwe format 24 Uur Met… en deze maand keert het tv- programma van de VPRO terug met zes afleveringen. Vanavond brengt Wilfried de eerste 24 uur door met Catherine Keyl. “Ze heeft natuurlijk geen makkelijk jaar gehad. Er was een kans dat ze dicht zou klappen. Maar dan blijkt de formule toch te werken“, vertelt Wilfried vandaag in De Telegraaf. “Je hebt zo veel tijd, dan kun je dichtklappen en vervolgens toch je verhalen vertellen.

In het programma brengt Wilfried de Jong 24 uur in één ruimte door met één gast. Er staan twee comfortabele stoelen en in de keuken is eten en drank. De twee aanwezigen zijn een heel etmaal tot elkaar veroordeeld.

Het is natuurlijk ook een vreemde situatie. Als gast voel je toch een beetje gegijzeld. Catherine had ook een lichte vorm van het stockholmsyndroom opgelopen, zo liet ze na afloop weten. Ze voelde zich als gijzelaar verbonden met de gijzelnemer. Het afscheid was ook best een beetje emotioneel moet ik zeggen.

Andere gasten dit seizoen zijn Theo Maassen, Marijke Helwegen, Wende Snijders en Paul de Leeuw. 24 Uur Met is vanavond om 20.30 uur te zien op Nederland 3.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen